Bakan desteği

Güncelleme Tarihi:

Bakan desteği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2008 00:00

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Anadolu Ateşi" dans topluluğunun yeni gösterisi "Troya"yı izledi.

Haberin Devamı

Gösteriden fotoğraflar

Bakan desteği

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı "Anadolu Ateşi" dans topluluğunun yeni gösterisi "Troya"yı izledi.
İstanbul Gösteri Merkezi'ndeki gösteriye, eşi Gülten Günay ile birlikte gelen Bakan Günay'ı, Mustafa Erdoğan ve eşi Gülben Ergen karşıladı. Günay, "Troya'nın bize ait bir öykü, efsane olmasını çok önemsiyoruz. Bizim topraklarımızda, bizim sanatçılarımızın da bunu evrensel bir projeye dönüştürüp, Türkiye'yi dünyaya tanıtacak bir etkinlik haline getirmesini istiyorum. O yüzden bütün gücümüzle, bakanlık olarak projeyi destekleyeceğiz" diye konuştu.
Mustafa Erdoğan ise, pek çok bakanla görüştüklerini, ilk kez Ertuğrul Günay'ın kendilerine maddi ve manevi destek verdiğini söyledi. Gösterinin ardından Bakan Günay, Mustafa Erdoğan'a çiçek verdi. Gösteriyi, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı ve kızı Esra Yazıcı Çeker, İstanbul Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile Filiz Akın'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi izledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!