Bahçeli'den memura: Sıcak kaliteli ve dürüst hizmet ver

Güncelleme Tarihi:

Bahçeliden memura: Sıcak kaliteli ve dürüst hizmet ver
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kayseri hükümet konağının açılışında kamu çalışanlarına ‘‘hizmet çağrısı’’ yaptı. Bahçeli, kamu çalışanlarının vatandaşa kaliteli, dürüst ve sıcak hizmet vermesini istedi.

BAŞBAKAN Yardımcısı ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, kamu çalışanlarının vatandaşa kaliteli, dürüst ve sıcak hizmet vermesini istedi. Bahçeli, ‘‘Kamu görevleri hizmet için vardır. Kimsenin üstlendiği görev ve ulaştığı makam, bu hizmetlerden yararlanmada bir diger insana göre farkı ve ayrılacağı yoktur’’ dedi.

Ankara'dan karayoluyla öğle saatlerinde Kayseri'ye gelen Bahçeli, 3 trilyona mal olan 16 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni Kayseri Hükümet Konağı'nın açılışını yaptı. Bahçede hazırlanan platformda, kadifeden yapılan ve 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in çeşitli açılış törenlerinde kullandığı ‘Baba’ koltuğuna oturan Bahçeli, yaptığı konuşmada kamu hizmetlerine değindi. Kamu hizmeti için inşaa edilen binaların, kaliteli hizmet ürettiği sürece anlamlı hale geleceğini vurgulayan Bahçeli, şöyle dedi:

‘‘İnsanlarımızın kamu yönetimine karşı öteden beri var olan çekingenliklerinde, hatta güvensizliklerinde, büyük ölçüde kırtasiyecilik, şekilcilik, nemelazımlık, savurganlık ve kimi zaman yolsuzluk ve rüşvet gibi görev suistimalleri yatmaktadır. Şekilciliğin kırtasiyeciliğin, savurganlığın, yozlaşmanın ortadan kaldırılmasını, vatandaşlarla idare arasında sıcak ve güvene dayalı ilişki kurulmasını en önemli konu olarak ele alıyoruz.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!