Bağdat Caddesi'nde yine sürücü dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Bağdat Caddesinde yine sürücü dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bağdat Caddesi'nde, üniversite öğrencileri Erdem Celasun ve Selin Uras'ın hayatını kaybettiği kazadan sonra alınan önlemler fayda etmedi. Ehliyeti olmadığı halde direksiyonuna geçtiği otomobille bir de hız yapan 17 yaşındaki Mustafa Cüneyt Sözen, işadamı Cem Teoman'a çarparak ağır yaraladı. Kazadan sonra kaçan Gözen, bir vatandaşın plakasını alması sonucu yakalandı.

Çarptı ve kaçtı

Gürcistan'a deterjan ihracatı yapan 34 yaşındaki Cem Teoman ile babası Ayduk Teoman, önceki gün balık avı dönüşü, saat 15.00 sıralarında, Bostancı Daryol Sokak'taki evlerine gitmek üzere yola çıktılar. Bağdat Caddesi'nde, babası ile birlikte karşıdan karşıya geçmek isteyen Cem Teoman'a, hızla gelen bir otomobil çarptı ve kaçtı. Otomobilin altında beş metre kadar sürüklenerek ağır yaralanan Cem Teoman, olaydan yara almadan kurtulan babası Ayduk Teoman tarafından, Center Hospital'a kaldırıldı.

Plaka ele verdi

Bu sırada olayı gören bir kadın polise başvurarak, Cem Teoman'a, 34 TA 2632 plakalı Wolksvagen Polo marka otomobilin çarptığını söyledi. Plakadan, otomobilin, Mustafa Zafer Gözen'e ait olduğu tespit edildi. Plakanın kayıtlı olduğu adrese giden polisler, olaydan dört saat sonra, hem otomobili, hem de kaçan sürücü Mustafa Cüneyt Gözen'i yakaladılar. 17 yaşındaki Gözen, yaşı tutmadığı için ehliyeti olmadığını, bu yüzden korktuğu için kaçtığını ifade etti. Gözen polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!