Bacağı kesilen şarkıcıya, hastanede doğum günü

Güncelleme Tarihi:

Bacağı kesilen şarkıcıya, hastanede doğum günü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2009 18:42

ANTALYA'nın Alanya İlçesi’nde geçirdiği trafik kazası sonucu bacağı kesilen şarkıcı ve manken Çiğdem Yüce, 26 yaşına tedavi gördüğü hastanede girdi. Yüce'ye, annesi ile ağabeyi sürpriz yaparak hastane odasında doğum günü kutlaması hazırladı.

Alanya'da 5 Ekim'de geçirdiği trafik kazası sonrasında sağ bacağı kasık altından kesilen şarkıcı ve manken Çiğdem Yüce, yeni yaşına hasta yatağında girdi. Anne Gülay Yeğenoğlu ile ağabeyi Umut Yüce, hayati tehlikeyi atlatan Çiğdem Yüce’ye hastane odasında sürpriz doğum günü kutlaması hazırladı. Kendisi için hazırlanan yaş günü pastasının üzerindeki mumları üfleyerek söndüren Yüce, gözyaşlarını tutumadı. ‘Bana dua edin’ diyerek ağlayan Çiğdem Yüce gazetecilere, “Benimle ilgili hep güzel şeyler yazdınız. İyi bir annem var. Bana çok emek verdi. Onun kızı olmaktan hep gurur duydum. İyi değilim şu an ama iyi olacağım. Çünkü Allah’a inancım sonsuz. Hepinizi çok seviyorum” diye konuştu. Yüce daha sonra tedavi gördüğü Alanya Özel Can Hastanesi'nden Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Alanya Özel Can Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Hilmi Ulus, Yüce’nin durumunun geldiği güne göre çok daha iyi olduğunu söyledi. Çiğdem Yüce’nin, geçirdiği trafik kazası sonucu 5 gün önce hastaneye geldiğini belirten Op. Dr. Ulus, “Tansiyonu yoktu. Sağ bacağı kopmak üzereydi. Bacağını kurtarma şansımız yoktu maalesef. Çok ciddi travma geçirmişti ve şok halindeydi. Biz hemen müdahale ederek hayata döndürdük. Ardından ameliyata aldık” diye konuştu.

Yüce’nin vücudunun pek çok yerinde çeşitli kırıklar olduğunu kaydeden Op. Dr. Hilmi Ulus, “Şu anda şuuru yerine geldi. Artık bundan sonra tedavilerinin yapılması gerekiyor. Kırıklarıyla ilgili ameliyatlar geçirecek. İyileştikten sonra protez takılarak hayatına devam edebilecek. Doğabilecek komplikasyonlar nedeniyle de daha büyük bir merkeze nakledilmesini uygun gördük. O nedenle hastamızın naklini Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gerçekleştirdik” dedi.

NİŞANLISIYLA KAZA GEÇİRMİŞTİ

Çiğdem Yüce, nişanlısı 30 yaşındaki Alper Bezci’nin kullandığı 01 BK 559 plakalı otomobille Ankara'dan Alanya'ya gelirken, Okurcalar Beldesi'nde yolun kaygan olmasından dolayı trafik kazası geçirmişti. Kazanın ardından ağır yaralanan Yüce, Alanya Özel Can Hastanesi’ne götürülmüş ve doku zedelenmesinden dolayı sağ bacağı kesilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!