Babylon'da 'aynalı top, altın pop'

Güncelleme Tarihi:

Babylonda aynalı top, altın pop
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2002 13:13

Uluslararası İstanbul Caz Festivali Yönetmeni Görgün Taner ile Dj Style-ist (Metehan Çorumluoğlu) 24 Ocak Perşembe günü "Aynalı top, Altın POP" partisinde Babylon'da buluşuyor. Saat 20.30'da başlayacak partide Görgün Taner ve Metehan 70 ve 80'lerden sunacakları seçme müziklerle konuklarını 20 yıl geriye götürecekler.

Haberin Devamı

"Aynalı Top, Altın Pop" partisinin biletleri tüm Biletix kanallarından ve Babylon gişelerinden satışa sunulacak. Geliri İstanbul Festivalleri'ni düzenleyen İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'na kalacak olan gecenin bilet fiyatları öğrenci  5 milyon TL, tam 8 milyon TL olacak.

Partide, bütün kadınlar "dancing queen" bütün erkekler "the greatest dancer" olacak... Pist "disco inferno" ateşiyle yanarken, nehrin suları katılanları 80'lerin kıyısında biraz serinletecek. "Dancing in the  street"ten ilham alanların dansı sokağa taşacak.

Gecenin geliri İstanbul Festivalleri'ni düzenleyen İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'na aktarılacak.

Babylon'un sürekli Dj'i olan Dj Style-ist aka Metehan, asıl tarzı  electro/breakbeat olmakla beraber geniş arşivi ve freestyle yaklaşımı ile birçok farklı tarzda Dj performansları gerçekleştiriyor. FG 93.7, Açık Radyo ve Radyo 92.3'te program yapan Dj Style-ist, Akademi İstanbul'un Aralık ayında yapılan Dj workshop'unda  koordinatör ve eğitmen olarak görev aldı.

Haberin Devamı

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'nda 1982 yılından bu yana görev yapan Görgün Taner 1994 yılı başından beri her yaz İstanbul'u birbirine katan Uluslararası Istanbul Caz Festivali yönetmenliğini sürdürüyor.

Ayrıntılı bilgi ve biletler için:

www.istfest.org
www.biletix.com
www.babylon-ist.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!