Babasını gözünün önünde vurdular

Güncelleme Tarihi:

Babasını gözünün önünde vurdular
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 08, 2012 12:09

KONYA’da trafikte yol vermeme nedeniyle çıkan tartışmada, fırıncı 33 yaşındaki Mehmet Bozkuş, kimliği henüz belirlenemeyen bir sürücü tarafından 4 yaşındaki kızının gözleri önünde göğsünden tabanca ile vurularak ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet Bozkuş, işyerine kapattıktan sonra yanındaki kızı Hasibe Bozkuş ile otomobiliyle evine gitmek üzere yola çıktı. Otomobil Mümine Hatun Sokak girişine geldiğinde, plakası ve sürücüsünün kimliği henüz belli olmayan siyah renkli hafif ticari araçla karşılaştı. Bunun üzerine iki sürücü arasında yol vermeme nedeniyle tartışma başladı. İki sürücünün de aracından inmesi üzerine tartışma kavgaya dönüştü. Kimliği belirlenemeyen sürücünün tabancasını çekerek ateş etmesi sonucu Bozkuş göğsünden yaralandı. Bozkuş kanlar içinde yere yığılırken, diğer sürücü aracına binerek hızla uzaklaştı.

BABASINI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE VURDULAR / WEB TV

MİNİK KIZIN GÖZYAŞLARI

Babasının yere yığıldığını gören minik Hasibe ağlamaya başladı. Hasibe, çevredekiler tarafından meyve suyu ve çikolata verilerek sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaralı Bozkuş da ambulansla Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Hasibe ise daha sonra olay yerine gelen bir akrabası tarafından götürüldü.

Polis, kaçan şüphelinin kimliÄŸini belirlemek için çalışma baÅŸlattı. Olayla ilgili soruÅŸturma sürüyor.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!