Babamın yanını doldurmaya çalışıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Babamın yanını doldurmaya çalışıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2011 00:00

Hükümet aleyhine kara propaganda yapmak amacıyla Genelkurmay tarafından kurulduğu öne sürülen internet sitelerine ilişkin soruşturma kapsamında Albay Dursun Çiçek’in ikinci kez ifadesi alındı.

Haberin Devamı

İrtica ile Mücadele Eylem Planı ve Balyoz davaları kapsamında tutuklu olan Albay Çiçek, 8 Haziran’da da İnternet Andıcı soruşturması kapsamında ifade vermişti. Hasdal Cezaevi’ndeyken Ergenekon soruşturmasını yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız’a bir dilekçe göndererek ek ifade vermek istediğini belirten Çiçek, dün İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Savcı Kansız’a yaklaşık 3 saat ifade veren Çiçek, yeniden cezaevine götürüldü.

Bir tek o kaldı

Çiçek’in aynı zamanda avukatlığını yapan kızı İrem Çiçek, şunları söyledi: “Babam cezaevinden savcılığa bir dilekçe göndermişti. Bu dilekçe üzerine savcı babamı tekrar ifadeye çağırdı. Soruşturma iki yıl önce şura öncesi gönderilen bir ihbar maili ile başlamıştı. Şimdi yine şura öncesi İnternet Andıcı soruşturması gündeme geldi. Islak imza davasında delillerin değerlendirilmesi aşamasına gelindi. Benim kanaatimce ıslak imza davasında tek Dursun Çiçek kalınca bir sıkıntı doğdu, bu nedenle bu davaya yeni kişiler ekleyerek doldurmaya çalışıyorlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!