Babadan kızına taciz iddiası

Güncelleme Tarihi:

Babadan kızına taciz iddiası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 10:44

ANTALYA’nın Alanya İlçesi'nde kızı 17 yaşındaki S.E.'yi 1.5 yıldır elle taciz ettiği ileri sürülen 43 yaşındaki M.E., eşi 41 yaşındaki H.E.'nin şikayetiyle jandarma tarafından gözaltına alındı.

Alanya'ya bağlı Oba Beldesi'nde bir çiçekçi dükkanında çalışan 3 çocuk babası M.E., iddiaya göre kızı S.E.'yi elle taciz ediyor ve eşi H.E.'yi de “Jandarma ya da polise gidersen seni ve çocukları öldürürüm” diyerek tehdit ediyordu. Son olarak dün akşam eşi H.E.'yi “Sen bir işe yaramıyorsun” diyerek yatağından kovan M.E., kızı S.E.'yi yatağına almaya çalıştı. Buna karşı çıktığı için eşi M.E. tarafından dövülerek sokağa atılan anne H.E., sabaha kadar bahçede bekledikten sonra Alanya Merkez Jandarma Komutanlığı'na giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine sabah işe gitmeye hazırlanan M.E. gözaltına alındı. Tacize uğrayan S.E. ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra psikolog gözetiminde nöbetçi savcı tarafından ifadesi alınacak.

Cinsel taciz iddiasıyla gözaltına alınan M.E.'nin kızı ile ilişkiye girmediği ancak vücudunu okşadığı öne sürüldü. Baba M.E. ise suçlamaları kabul etmeyerek, eşinin dayaktan dolayı kendisine iftira attığını, kızının korkmaması için zaman zaman kendisinin yanında yattığını ve uyurken yanlışlıkla sarıldığını öne sürdüğü belirtildi.

M.E. sorgusunun ardından bugün öğle saatlerinde ‘reşit olmayan öz kızına cinsel saldırı’ suçundan Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na çıkartılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!