Baba Candır 39. bölüm fragmanında sürpriz haber!

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 39. bölüm fragmanında sürpriz haber
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 10:50

TRT 1'in eğlenceli dizisi Baba Candır 39. bölüm fragmanını yayınladı. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Baba Candır 39. bölüm fragmanında Haluk ve Ece'yi sürpriz dakikalar bekliyor. Baba Candır 39. bölümü ile Pazar akşamı ekranda..

Baba Candır yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Pazar akşamı 38. bölümü ile ekrana gelen Baba Candır dizisinde neler yaşandı? Dizinin son bölümünde Haluk, annesinin kim olduğunu öğrendi. Baba Candır 39. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

 

BABA CANDIR 39. BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baba Candır’ın 38. Bölümünde Haluk, Hasan'ı annesinin fotoğraflarına bakarken yakalayınca, annesinin aslında dün arabasına binen kadın olduğunu anlar. Bahar ise Ece'nin yardımı ile Salih'in evine sığınmıştır ve tüm hikayesini Salih ve ailesi ile paylaşarak onların kalbini kazanır. Hasan ile oğluna söylediği tüm yalanlardan pişman olur.

Haluk ise annesinin evine geldiğini öğrenince onu bulmak için peşine düşer. Emrecan istemese de Ceylan'ın Almanya'ya gitmesine engel olmaz. Fakat Ceylan Emrecan'a haber vermeden evi terk eder. Müjde ile Adnan boşanma dilekçelerini imzalarlar. Fakat imzadan sonra Adnan'ın Egemen ile paylaşacağı çok büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.

Haberin Devamı

Baba Candır 39. bölüm fragmanında sürpriz haber

Baba Candır 39. bölüm fragmanında sürpriz haber

 

BAKMADAN GEÇME!