Azılı çete polise çarptı

Güncelleme Tarihi:

Azılı çete polise çarptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2023 07:00

İşyerlerine girerek soygun yapan hırsızlık çetesi üyesi 3 kişi, son işinde kendilerine suçüstü yapan polis otosuna çarparak kaçmak istese de yakalandı. Emniyette 99 suç kaydı olduğu anlaşılan çete üyeleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

İSTANBUL Güngören’de, A.C’nin sahibi olduğu tekstil firmasına 18 Ekim 2023 günü hırsızların girdiği ihbarını alan polis ekipleri hemen harekete geçti. Polislerin geldiğini gören hırsızlar araçlarına binerek kaçmak istedi. Polis engel olmak isteyince de önce polis aracına daha sonra da bir vatandaşın aracına çarpan hırsızlar güçlükle yakalandı. Gözaltına alınan ve isimlerinin Bayram E. (26),  Eyüp A. (29) ve Bektaş Y. (21) olduğu belirlenen 3 kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği’nde sorguya alınan Bayram E.’nin 62, Eyüp A.’nın 22 ve Bektaş Y.’nin 15 suç kaydı olduğu anlaşıldı.

TUTUKLANDILAR

Geriye dönük yapılan incelemede de Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Fatih, Kağıthane, Ümraniye, Esenler, Eyüp, Küçükçekmece ve Sultangazi’de gerçekleşen 9 işyerinden hırsızlık ve 9 plaka hırsızlığının failleri olduğu ortaya çıktı. Emniyette arama kayıtları da olan 3 kişi, sorgularının ardından çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

BAKMADAN GEÇME!