Ayşegül’ü bir güzel dövdüm

Güncelleme Tarihi:

Ayşegül’ü bir güzel dövdüm
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2002 01:53

İbrahim Tatlıses'in Seyrantepe Oyak Sitesi'ndeki evini basarak Ayşegül Yıldız'la kavga eden Asena, dün Hürriyet Gazetesi'nde yer alan kavga haberini doğruladı.

Asena, ‘‘Tartışma doğrudur. Bana bir şey olmadı. Ben birisini dövdüm’’ dedi. Her şey Ayşegül Yıldız'ın Türkiye Güzellik Yarışması'na katılmak üzere İstanbul'a gelmesiyle başladı. Oysa Tatlıses aylar önce Asena'nın isteği üzerine Yıldız'ı Bursa'daki evine göndermiş, bir daha İstanbul'a gelmemesini istemişti. Yarışmadan sonra Bursa'ya dönmeyen, sık sık Derya Tuna'yla bir araya gelen ve yeniden İbrahim Tatlıses'in Oyak Sitesi'ndeki dairesine yerleşen Ayşegül Yıldız'ın varlığı, Asena'yı rahatsız etse de ünlü dansöz gözüyle görmediği için bütün söylentilere kulaklarını kapıyordu.

İHBAR TELEFONU

Ancak önceki akşam saat 16.00'da gelen bir telefon Asena'yı hem telaşlandırdı, hem de öfkelendirdi. Arayan kişi, ‘‘Çabuk İbrahim'in Oyak Sitesi'ndeki evine git’’ diyerek telefonu kapattı. Bu tuhaf mesajdan sonra Tatlıses'i cebinden arayan, ancak ulaşamayınca telaşlanan Asena, ünlü türkücüye bir şey olduğunu düşündü. Asena, arabasına atladığı gibi soluğu Tatlıses'in Seyrantepe Oyak Sitesi, 5. bloktaki dairesinde aldı. Zile bastı.

ASENA'NIN ÖFKESİ

Kapı açıldığında Asena, gördüğü manzara karşısında kelimenin tam anlamıyla şok geçirdi. İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız'la baş başa oturmaktaydı. Asena, ünlü türkücüyle tartışmaya başladı. Bir süre sonra bu tartışmaya Ayşegül Yıldız da katıldı. Asena'nın ‘‘Sen bu işe karışma’’ uyarılarını dinlemeyen Ayşegül Yıldız, hakaret etmeye başlayınca da olanlar oldu. Çileden çıkan Asena, Yıldız'a vurmaya başladı. Aldığı darbelerden Ayşegül Yıldız'ın ağzı burnu kanlar içinde kaldı. Bir anda neye uğradığını şaşıran, iki kadının kavgasını ayırmak için araya giren Tatlıses ise, önce Asena'yla, sonra da Ayşegül Yıldız'la tartıştı.

ARABAYLA SALDIRI

Bu gergin dakikalardan sonra evden çıkan Asena, tam arabasına binmek üzereyken arkasından Ayşegül Yıldız'ın geldiğini gördü. Ayşegül Yıldız da arabasına bindi, ama aracıyla Asena'nınkine çarptı. Arabası hasar gören Asena, yatışmamış öfkesine rağmen sinirlerine hakim oldu ve kavganın daha fazla büyümemesi için olay yerinden uzaklaşmayı tercih etti.

ANLATTI

İşte bütün bu yaşananlardan sonra hiç kimseyle konuşmayan Asena, sadece Hürriyet Gazetesi'yle görüşerek olayla ilgili şu bilgiyi verdi:

‘‘Bu tartışma doğrudur. Bana hiçbir şey olmadı. Aksine ben birisini dövdüm. İbrahim Tatlıses ise bundan sonra benim sadece dostumdur. Onunla hiçbir bağım kalmamıştır. Allah herkesin yolunu açık etsin.’’

Derya Tuna'nın oyunu mu?

Bu tartışmanın ardından müzik ve sahne çevrelerinde dedikodu kazanı da kaynamaya başladı. Kulaktan kulağa yayılan söylentiye göre Asena'ya gelen ihbarı, Derya Tuna yaptırdı. Derya Tuna, Ayşegül Yıldız'ın İbrahim Tatlıses'in evinde olduğunu biliyordu ve bunu Asena'nın da bilmesi istedi. Bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmayan Asena, ‘‘Herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten. Hepsini Allah'a havale ediyorum’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!