Ayşe kime nanik yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Ayşe kime nanik yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 15:49

Ayşe Özyılmazel, kendi adını taşıyan ilk albümüyle müzik piyasasına iddialı bir giriş yapacak... Özyılmazel'in albümünde Yalın imzalı şarkılar da bulunuyor.

Haberin Devamı

Ayşe Özyılmazel / Foto Galeri

Ayşe Özyılmazel, bir süre önce verdiği bir röportajda "Bir yıldır çok çalışıyorum" dediği albümünü yakında görücüye çıkarıyor. 10 şarkının 9'unun Mert Ekren-Ayşe Özyılmazel'e ait olan albümün fotoğraflarını Zeynep Özyılmazel çekti. Albüm kapağında Özyılmazel'in nanik yapan pozu dikkat çekti.

ÇIKIŞ PARÇASI "ENERJİ"

Yalın imzalı "İki Sakin" şarkısını da seslendiren Özyılmazel, albümünün çıkış parçası 'Enerji'ye klip çekti. Hakan Yonat ve Kala Film ekibi tarafından çekilen klip 20 satte tamamlandı. Enerji şarkısı 14 Aralık Pazartesi gününden itibaren radyolarda ve internet sitelerinde çalmaya başlayacak. Klibi ise 25 Aralık'ta yayınlanacak. Albüm 21 Aralık'ta tüm müzik marketlerde yerini alacak.

HİKAYESİ BENDEN SÖZLER YALIN'DAN

Haberin Devamı

Albümünde yepyeni şarkılar olduğunu söyleyen Özyılmazel, "Şarkıların hepsi bana ait. Mert Ekren'le beraber yaptık. Bir tek Yalın'ın benim için yaptığı 'İki sakin' adlı parça var. Bu şarkının hikayesi benden çıktı şarkının sözlerini Yalın benim için yazdı. Çok özel bir jest yaptı bana" demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!