Aynı kaderi paylaştılar

Güncelleme Tarihi:

Aynı kaderi paylaştılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

MALTEPE ve Pendik'te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 16 yaşındaki Ferizat Yasemin Arslan ile 17 yaşındaki Duygu Tutan aynı kaderi paylaştı ve otomobil çarpması sonucu hayata veda etti.

Maltepe sahil yolunda önceki gün saat 16.00 sıralarında meydana gelen ilk kazada Maltepe lisesi son sınıf öğrencisi Ferizat Yasemin Arslan, alışveriş için uğradığı Gima mağazasından ayrılırken yoldan karşı karşıya geçmek istedi. Ancak talihsiz genç karşı yönden aşırı hızla gelen 34 VL 0237 plakalı Volkwagen Polo marka otomobilin altında yaklaşık üç yüz metre sürüklendikten sonra can verdi. Yasemin Arslan olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobilin sürücüsü gözaltına alındı.

Aynı gün Pendik Kurtköy'de akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen ikinci kazada 17 yaşındaki Duygu Tutan, Yasemin Arslan'la aynı kaderi paylaştı. Pendik'te çalıştığı ayakkabı dükkanından ayrılarak evine gitmek için hareket eden Duygu Tutan, hiçbir trafik işaretinin bulunmadığı yoldan karşıdan karşıya geçmek isterken plakası alınamayan yeşil Renault marka otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmak istenen Duygu Tutan yolda hayatını kaybetti.

Olaydan sonra Duygu Tutan'a çarpıp kaçan otomobilin sürücüsünün yakalanması için jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!