Aydın Doğan Vakfı, Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili son durumu paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Aydın Doğan Vakfı, Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili son durumu paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2023 13:49

Yunanistan'da tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin tedavileri İstanbul'da özel bir hastanede sürüyor. Aydın Doğan Vakfı'ndan gelen açıklamada, 'Tüm operasyonlar başarıyla sonuçlanmıştır. Tedavileri titizlikle devam etmekte olup, sağlık durumları iyiye gitmektedir.' ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Aydın Doğan Vakfı, Yunanistan'ın Leros adasında denizde kaza geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanvekili Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı'nın 24 Ağustos 2023 tarihinde yaşadıkları deniz kazasının ardından geçirdikleri tüm operasyonlar başarıyla sonuçlanmıştır. Tedavileri titizlikle devam etmekte olup, sağlık durumları iyiye gitmektedir. İlginiz ve tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz " ifadelerine yer verildi.

YAKINLARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Yunanistan'ın Leros Adasında denizde kaza yapan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın İstanbul'daki özel bir hastanede tedavileri sürüyor. Çifti, Ömer Sabancı ile Arzu Sabancı çifti ile oğulları Hacı Sabancı ve Kerim Sabancı ziyaret etti. Ziyarete gelenler arasında eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan’ın eşi Zeynep Çiğdem Özkan ve kızı Didem Özkan Ciner de vardı. İş insanı Kerem Kamışlı da Sabancı çiftini ziyarete geldi.Avukat Rezan Epözdemir ile işinsanı Mehmet Ali Yalçındağ, babası Metin Yalçındağ ile annesi Süheyla Yalçındağ ve Mehmet Ali Yalçındağ'ın oğlu Aydın Doğan Yalçındağ da ziyarete gelenler arasındaydı.

Haberin Devamı

Aydın Doğan Vakfı, Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili son durumu paylaştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!