Ayakkabı yakalattı

Güncelleme Tarihi:

Ayakkabı yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Üç hırsız Üsküdar'da yaşlı bir adamın evine girdi. Direnen 72 yaşındaki adamı bıçaklayan hırsızlardan biri ayakkabısının tekini kaçarken evde düşürünce, polis üç suçluyu hemen yakaladı.

Üsküdar'da yaşlı bir çiftin evine hırsızlık için giren 3 kişi beklemedikleri bir süprizle karşılaştı. Emekli makinist Halil Üstündağ, hırsızlardan ikisini etkisiz hale getirirken, diğeri tarafından bıçaklandı. Apar topar evden kaçan hırsızları evde düşürdükleri ayakkabı yakalattı. Olay, Ahmediye, Hayrettin Çavuş Mahallesi, Ferah Sokak 43 Numara'da saat 05.00 sıralarında meydana geldi.

İkisini etkisiz bıraktı

Halil ve Şerife Üstündağ'ın evine sabaha karşı 3 hırsız girdi. Gürültüye uyanan 72 yaşındaki Halil Üstündağ, karşılaştığı hırsızlarla boğuşmaya başladı. 24 yaşındaki Murat Çevik ve 34 yaşındaki Enver Yardım'ı kafalarını birbirine vurarak etkisiz hale getiren Üstündağ, 21 yaşındaki Erdal Avcı tarafından karnından bıçaklandı. Üstündağ'ın kanlar içinde yere düşmesi üzerine kaçan hırsızlardan Çevik, boğuşma sırasında ayakkabısından birini evde düşürdü.

Suçlarını itiraf ettiler

Gürültü üzerine yardıma koşan komşuları tarafından hastaneye kaldırılan emekli makinist tedavi altına alındı. Olayın duyulması üzerine bölgede araştırmalara başlayan polis, hırsızların taksi ile kaçtığını belirledi. Bölgedeki yolları kesen ekipler, tek ayakkabısı olmayan birini aramaya başladı. Bindikleri taksiyle Beylerbeyi'ne kadar gelen hırsızlar, polisin kontrolüne rastladı. Polislere, Üsküdar Meydanı'nda bir grupla kavga ettiklerini, bu yüzden üzerlerinde kan olduğunu ve Çevik'in ayakkabısını kavga sırasında düşürdüğünü söyleyen hırsızlar yakalanarak gözaltına alındı. Karakola götürülen üç hırsız daha sonra suçlarını itiraf etti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!