Atıf Yılmaz hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Atıf Yılmaz hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2005 13:16

Türk sinemasının duayenlerinden yönetmen Atıf Yılmaz, kusma şikayetiyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 42. Altın Portakal Film Festivali için Antalya'da bulunan Atıf Yılmaz, kusma şikayetiyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Atıf Yılmaz'ın tedavisinin sürdürüldüğü öğrenildi. Yönetmenliğini yaptığı “Eğreti Gelin” ile Altın Portakal Film Yarışması'na katılacak olan 79 yaşındaki Atıf Yılmaz, gece Lara-Kundu bölgesindeki bir otelde verilen Festival Partisi'ne katıldı.

Haberin Devamı

DOKTORU: SAĞLIK DURUMU İYİ

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Meral Gültekin, sinema yönetmeni Atıf Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Prof. Dr. Gültekin, Acil Servis önünde bekleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, Atıf Yılmaz'ın mide ve bağırsak sistemiyle ilgili şikayetleri bulunduğunu belirtti.

Atıf Yılmaz'ın daha önceden de gastrit, ülser gibi tanıları bulunduğunu öğrendiklerini kaydeden Gültekin şu bilgileri verdi: “Biraz bulantı ve kusması vardı. Şu an acil serviste tetkiklerini yapıyoruz. Tetkiklerin sonucunun çıkması için zamana ihtiyacımız var. Şu an durumu gayet iyi. Sanırım bir kaç saat sonra hastamızı gönderebileceğiz. Bize geldiğine ana göre şimdi oldukça rahat durumda. Artık kusması, bulantısı kalmadı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!