Ata Nirun Hitler'in yıldız haritasını çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Ata Nirun Hitlerin yıldız haritasını çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 11:32

Ata Nirun, 30 yılık mesleki kariyerinde yaptığı araştırmanın ürünü olan ve yüzlerce makale, film ve kitap, binlerce fotoğraf inceleyerek hazırladığı başyapıt niteliğindeki kitabı "Adolf'un Kavgası", önemli araştırmaları destekleyen Wizard Yayınevi tarafından çıkartıldı.

Haberin Devamı

"Adolf'un Kavgası" kitabını, özellikle seçmiş olduğu 14.04.2014 tarihinde saat 14.14'te basına tanıttı. Hitler'in yıldız haritasını çıkartan Ata Nirun toplantıda Türkiye'nin yıldız haritası ile ilgili de bilgiler aktardı.

İnsanlığın hemen hemen her alanında, her düzeyde, her konuda sosyolojik ve psikolojik etkiler yaratmış ve hala da yaratmayı sürdüren bir diktatör olan Adolf Hitler'in anlatıldığı "Adolf'un Kavgası", okuyucusunu 1945 yıllarında bir yolculuğa çıkartıyor. 60 milyon insanın öldüğü ve Yahudi soykırımıyla büyük bir travmanın yaşandığı o günleri ve ardındaki bilinmeyenleri keşfetmelerini sağlıyor. Ata Nirun, Adolf Hitler'in sırrının çözüldüğünü söylediği kitabında okuyucunun, kendisini triajör olarak kabul eden tarihin en önemli karakterlerinden biri olan Hitler'in yaşam hikayesini, ölmek üzereyken nasıl kurtulduğunu, yağlı boya tablolarını ve yıldız haritasını bulabileceğini söylüyor. Ayrıca, Hitler'in bugün de geçerli olan şaşırtıcı bazı sözleri ile Nazilerin söylencelerini, UFO'ları, Vril kızlarının Naziler üzerindeki etkilerini, Thule gibi gizli örgütleri, Türkiye'ye neden saldırmadığı, Naziler'de Astroloji ve Maji gibi tekniklerin çağdaş imgesel öykülerinin yer aldığını belirtiyor.

Haberin Devamı

İnsanlık tarihinin köşe taşı karakterlerinden olan Nostradamus, Meryem Ana ve Hitler kitaplarından sonra yazarımız Ata Nirun yakında yayınlanacak "Atatürksüz İlk On Gün" ve Büyük İskendere ait bilinmeyenleri yazdığı eserleri ile tarihe ışık tutmaya devam edecek.

Türkiye'yi zor günler bekliyor....

"Türkiye'yi gelecek dönemde nelerin beklediği hakkında da bilgiler veren Nirun "Akrep burcunda olan Türkiye'yi zorlu günler bekliyor" diyor. Cumhurbaşkanı seçimleri nedeniyle Türkiye'yi karışık bir dönemin de beklediğini söyleyen Nirun "bu süreç içerisinde Türkiye için çok önemli kararların alınacağı günler yaşanacak" diyor.

Dünya'nın yeni bir ekonomik kriz tehdidi ile karşı karşıya olduğunun altını çizen Nirun "Türkiye'nin bu krizi minimum düzeyde atlatacağını hatta bu durum Türkiye için yükseliş dönemi olabilir" diyor.

Haberin Devamı

Türkiye'yi zor bir dönemin beklemesinin yanında ayrıca güzel gelişmelerin de olacağını belirten Nirun; "Akrep burcunda olan Türkiye'nin özellikle Temmuz ayı ve sonrasında ekonomik kaynakların ve yabancı yatırımların artacağınıda" sözlerine ekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!