Aslı’nın sırt üstü düşme anı kamerada

Güncelleme Tarihi:

Aslı’nın sırt üstü düşme anı kamerada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2012 00:00

2003 yılı Miss Model Of The World seçilen Aslı Baş’ın, işadamı Ahmet Bayer’in villasının terasından düşme anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kamera görüntülerinde, Aslı Baş düşmeden önce bir kişinin villadan çıkıyor, manken düstükten hemen sonra da bir kişi koşarak villaya giriyor. Görüntülerde Aslı Baş’ın yere sırtüstü düştüğü görülüyor. Baş ailesinin avukatı Cihan Çiçek,”Tanıkların verdiği ifadelerin tamamında Aslı’nın koşarak balıklama atladığı belirtiliyordu. Oysa ki olaydan tam 2 yıl sonra bulduğumuz görüntülerde Aslı’nın yere sırtüstü düştüğünü görüyoruz” dedi.
Sürpriz açıklama: Aslı sevgilimdi

Aslı’nın sırt üstü düşme anı kamerada


Aslı Baş’ın düşmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan işadamı Ahmet Bayer (55) ise olayla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ailenin acısına duyduğu saygı nedeniyle bugüne kadar konuşmadığını belirten Bayer, Aslı Baş’la sevgili olduklarını söyleyerek şöyle konuştu: “Aslı Baş ile 2006 Mayıs sonu bir organizasyonda tanıştık, ilişkimiz orada başladı, sık sık yatta buluşuyorduk. 1 Eylül 2006’da, denizde vurgun yedikten sonra Almanya’da tedavi görürken, Aslı, Murnau’daki kliniğe geldi ve 5 Mayıs’a kadar birkaç kısa Türkiye seyahati dışında yanımdan hiç ayrılmadı. Köln’de bir daire tuttuk, terapilerime orada devam ettim. Aslı hemşire istemedi, tüm ihtiyaçlarımı kendisi karşıladı.
Çok kıskançtı ve ayrıldık
Aslı’cığım dünyanın en temiz kalpli, en iyi insanlarından biriydi ve hayat doluydu. Ancak Aslı’nın maalesef patolojik boyutlarda bir kıskançlığı vardı. Krizler, ilişkiyi oldukça gerdi ve 2008 Ağustos başında, ben ilişkiyi bitirdim. 2010 başında yeniden görüşmeye başladık. İlişkimiz yeniden başladı ve çok mutluyduk. Psikolojik tedavisi Mayıs’a kadar sürdü. 2009’da alkol ve ilaç alarak intihara teşebbüs etmişti. Görgü tanıklarının da ifade ettiği gibi Aslı yanımdan ayrılırken 6-7 yavaş adımla yürüyüp aniden koşmaya başlayarak, 4-5 adımda çitlere ulaşıp kendini aşağı attı. Onu çok seviyordum. Gelecekte güzel bir yuva kurmak için çocuklarımla tanıştırmıştım. ”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!