Aşkı için Türkiye’ye kaçan kız, babasına teslim edildi

Güncelleme Tarihi:

Aşkı için Türkiye’ye kaçan kız, babasına teslim edildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2007 00:00

Almanya’daki bir futbol turnuvası sırasında Türk genci Cafer Gültekin’e aşık olup Türkiye’ye kaçan 17 yaşındaki Alman kız, babasına teslim edildi. Genç kız, Türkiye’den ayrılmadan önce konsolosluğa kaçış hikayesini anlatan bir mektup bıraktı.

Almanya’ya turnuvaya giden Sokak Çocukları Derneği takımındaki 17 yaşındaki Cafer Gültekin’e aşık olup ailesini terk ederek Adana’ya kaçan ve dün teslim edildiği babasıyla ülkesine dönen 17 yaşındaki Alman Saskia Natascha Lange, gitmeden önce konsolosluğa bıraktığı mektupta kaçış öyküsünü anlattı. "7 ay boyunca onunla görüşebilmek için her gün internet kafeye gittim. Sonunda dayanamadım ona gitmek istedim" diyen Saskia şunları yazdı:

"Cafer ve arkadaşları futbol takımlarıyla beraber Almanya’ya gelmişlerdi. Bizim okula da geldiler, orada tanıştık. Bir kız arkadaşımla her gün onun kaldığı otele gittim. Aşık olmuştum. Türkiye’ye döndüğünde yıkıldım. 7 ay boyunca onunla görüşebilmek için her gün internet kafeye gittim. Sonunda dayanamadım, ona gitmek istedim. Otobüsle Hannover’e gittim ve oradan Türkiye’ye uçtum. Kendisi beni havaalanında karşıladığında ilk sözü ’Babanın haberi var mı’ oldu. ’Hayır’ dediğimde, ’Hemen babanı arayıp haber vermemiz lazım’ dedi.

Birkaç hafta sonra polise gittik. Orada benim geri gitmem gerektiğini söylediler, beni kimsesiz çocukların kaldığı bir yurda yerleştirdiler. Orada üç gün kaldıktan sonra kaçtım. Cafer bile benim oradan kaçmama engel olamazdı. Çünkü orada kızlar tarafından dövüldüm. Kafam bitlendi. Yıkanmama izin verilmedi. Kızlar beni terlikle dövdü. Cafer’e beni oraya geri götürürse intihar edeceğimi söyledim. Kendi isteğimle buraya geldim, kendi isteğimle yurttan kaçtım. Aynısını tekrar yaparım. Çünkü Cafer’i her şeyden çok seviyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!