Aşık olduğu kadının eşini öldürüp yaktı

Güncelleme Tarihi:

Aşık olduğu kadının eşini öldürüp yaktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2007 00:00

Çanta imalatçısı başından vurulup cesedi yakıldı. Katil zanlısı cinayeti itiraf ederken, "Eşiyle ilişkim vardı" iddiasında bulundu. Bir çocuk annesi kadın ise "Bana asıldı ama yüz vermedim" dedi.

ZEYTİNBURNU’nda önceki gece çöplükte yanan kumaş parçalarını söndürmeye gelen itfaiye ekipleri, yarı yanmış bir erkek cesedi buldu. Cesedin, çanta imalatçısı Ömer Lale’ye (28) ait olduğu belirlendi. Görgü tanıklarının, çöplüğün yakınında gördüğü 34 SZL 24 plakalı Opel otomobil bir tekstil atölyesinin önünde bulundu. Gece vardiyasında çalışan otomobilin sahibi Murat Şentürk gözaltına alındı. Şentürk’ün ifadesi doğrultusunda arkadaşı Ender K. da yakalandı.

İlişki iddiası

Şentürk, bir kadın yüzünden tartıştığı arkadaşı Ömer Lale’yi öldürdüğünü itiraf etti. Ender K., Şentürk’ün, Ömer Lale’nin eşi Ebru Lale ile ilişkisi olduğunu söyleyince Şentürk de iddiayı doğruladı. Murat Şentürk ifadesinde, eve çağırdığı Ömer Lale’yi kafasından vurduğunu, cesedi bir poşete koyup, arkadaşı Ender K. ile otomobile taşıdıklarını
/images/100/0x0/55eb42cbf018fbb8f8b5b6d1
ve çöplükte ateşe verdiğini söyledi. İfadesine başvurulan Ebru Lale ise bu iddiayı reddetti. Soruşturma sürüyor.

Asıldı, karşılık vermedim

Ebru Lale ifadesinde şöyle dedi: "Kocam çanta imalatı yapıyordu. 6 aydır tanıştığımız Murat’a da iş veriyordu. Bana birkaç kez asıldı ancak karşılık vermedim. Sorun çıkmaması için kocama bile anlatmadım."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!