Ashton’un babası geliyor

Güncelleme Tarihi:

Ashton’un babası geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2011 12:29

Bu yılın Altın Küre ödül törenine sunucu Ricky Gervais’in yersiz “Bruce Willis” esprisi damga vurdu.

Haberin Devamı

ÖDÜL TÖRENİNDEN KARELER   

  

Demi Moore’un Willis’ten sonra kendisinden 19 yaş küçük Ashton Kutcher’la evlenmesini diline dolayan komedyen, ünlü oyuncuyu “Ashton Kutcher’ın babası” diye anons etti. Bruce Willis bu espri karşısında gülümsese de, Gervais salondaki bazı konukların tepkisini çekti.

Gervais'in esprileri bununla da sınırlı kalmadı. Sunumuna "Bu gece partileme ve çok içme gecesi olacak" diye başlayan Gervais, bu sırada önündeki birasından bir yudum aldı ve "Ya da Charlie Sheen'e göre sadece kahvaltı" dedi.

Aday filmlerden 'The Tourist' ile ilgili bir espri yaptıktan sonra, "Aslında filmi görmedim. Ama zaten kim izledi ki?" diyerek filmin düşük gişesine gönderme yaptı.

Haberin Devamı

Gervais, Angelina Jolie ve Johnny Depp'in başrolü paylaştıkları 'The Tourist' için "Kim izledi ki?" dedi.

'The Tourist'i filmleri aday gösteren Hollywood Foreign Press Association'ın (HFPA) seçmediğini söyleyen sunucu, üyelerin o anda filmin yıldızları Johnny Depp ve Angelina Jolie ile takıldıklarını ve hatta rüşvet aldıklarını iddia etti.

Gervais, John Travolta ve Tom Cruise hakkında konuşurken monoloğunun bu kısmı için avukatlara danıştığını söyledi.

"TOM CRUISE VE JOHN TRAVOLTA ASLINDA GAY"

'I Love You, Phillip Morris' filminde oynayan Jim Carrey ve Ewan McGregor için "Heteroseksüel gibi gözüken Scientology üyesi iki gay aktörün aksine, gerçek hayatta heteroseksüel olup filmde eşcinsel iki erkeği oynayan aktörler" diyerek John Travolta ve Tom Cruise'a da sataştı.

Bu sırada seyirciler içinde 'Oooooooo' sesleri yükselirken Alec Baldwin ve Robert De Niro'nun gülmekten gözlerinden yaşlar geliyordu. Gervais'in şakayla hakaret arasındaki esprilerinden geceyi düzenleyenler de nasibini aldı.

Geceye katılan konuklar "Ricky Gervais'in dili de dişleri kadar sivri" yorumunda bulundu.

HFPA başkanı Philip Berk'i sunması için Desperate Housewives yıldızı Eva Longoria'yı sahneye davet eden sunucu, "Bu hiçbir şey değil. Ben ona tuvaletini yaptırdım ve düşen dişini yerine koydum" dedi.

Haberin Devamı

Bir film İki ödül        

/images/100/0x0/55ea9d0af018fbb8f88b750b

Geçtiğimiz günlerde “Black Swan” filminin koreografı Benjamin Millepied ile nişanlandığını ve hamile olduğunu açıklayan Natalie Portman, aynı filmdeki rolü sayesinde törenden en iyi kadın oyuncu ödülüyle ayrıldı.

Eleştirileri umursamıyor

Ticari bulunduğu için Altın Küre adayı olması eleştirilen “The Tourist” filminde Johnny Depp’le başrolü paylaşan Angelina Jolie, tepkilere rağmen törene katılmaktan vazgeçmedi. Ünlü oyuncu, salona girmeden önce eşi Brad Pitt’le basına poz verdi.

Hayranları karşıladı

16 yaşındaki Justin Bieber de Altın Küre ödül töreninin en genç konuğuydu... Bu yaşta dünyaca ünlü bir star olmayı başaran Bieber, törenin yapılacağı otele hayranlarının yoğun tezahüratları arasında girdi. 

Haberin Devamı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!