Aşevinden dönen kız kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Aşevinden dönen kız kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2009 17:21

GAZİANTEP’te kucağında 1 yaşındaki kızı Şenel ile aşevinden yemek alıp dönen 29 yaşındaki Sevim Öztaş’a otomobil çarptı. Kazada, çocuk yaşamını yitirirken, annesi yaralandı.

Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Gaziantep Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait aşevinden kızı Şenel ile yemek almaktan dönen Sevim Öztaş’a, bugün saat 13.30 sıralarında Mustafa Sedat Arıkan yönetimindeki 27 F 4049 plakalı otomobil çarptı.

Kazada, otomobilin altında kalan küçük kız, çevredekiler tarafından çağırılan ambulansla götürüldüğü Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Sevim Öztaş ise aynı hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazayı duyup hastaneye gelen Ali Öztaş ise kızının ölüm haberi ile gözyaşlarına boğuldu.

Yakınları, eşi yaklaşık 3 ay önce işten çıkarılan ve kayınbiraderinin evinde oturan 5 çocuk annesi Sevim Öztaş’ın çocuklarının karnını doyurmak için evlerine 30 metre uzaklıkta olan aşevinden sürekli yemek almaya gittiğini söyledi.

Otomobil sürücüsü Mustafa Sedat Arıkan, kazanın ardından polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!