Asena, İbo yerine mankenliği seçti

Güncelleme Tarihi:

Asena, İbo yerine mankenliği seçti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2002 02:05

Asena'nın asıl mesleği olan mankenliğe dönüş yapması, Tatlıses'le yollarının ayrılmasına neden oldu. Ünlü dansözün diretmesi üzerine sinirlenen Tatlıses, ‘‘Bizim şirkette herkes kendi işini yapar’’ diyerek Asena'yla olan sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

İbrahim Tatlıses ile Asena'nın yolları önceki gün ayrıldı. Aslında ikili arasındaki gerginlik bundan iki ay önce başlamıştı. Nedeni ise Asena'nın asıl mesleği olan mankenliğe dönmek istemesiydi. Almanya'dan diploma aldığı mankenliğe Türkiye'ye geldiği günlerde başlayamayan, daha sonra para kazanmak için oryantali tercih eden Asena, son aylarda kendisine firmalardan teklif gelmeye başlayınca mankenliğe başlamaya karar verdi. İlk olarak bir şemsiye firmasının çekimlerine katılan, ardından da ayakkabı fuarında mankenlik yapan Asena'nın tercihi, patronu İbrahim Tatlıses'i memnun etmedi.

Asena'nın mankenlik yapmakta diretmesi üzerine sinirlenen Tatlıses, 1,5 aydır süren bu tartışmayı önceki gün bir televizyon programında sona erdirdi. ‘‘Bizim şirkette herkes kendi işini yapar’’ diyerek Asena'yla olan sözleşmesini feshettiğini açıklayan Tatlıses'in bu kararı, herkes gibi güzel oryantali de şaşkına çevirdi. Bu konuda asla taviz vermeyen Asena'nın ‘‘Mankenlik benim asıl mesleğim. Ve yıllar sonra mesleğimi yapma imkanı bulmuşken neden vazgeçeyim. Kimin ne düşündüğü hiç önemli değil’’ dediği konuşuluyor. Tatlıses'in, Asena'nın İdobay'la olan sözleşmesini bitirmesi, iki ünlü arasındaki duygusal ilişkinin de bittiğini gösteriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!