Arkadaşını bıçakla öldüren liseliden düşündüren itiraf

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşını bıçakla öldüren liseliden düşündüren itiraf
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2005 10:19

3 gün önce kaybolan lise öğrencisinin cesedi, bir kör kuyuda bulundu. Cinayeti itiraf eden sınıf arkadaşı U.K., ‘Polat Alemdar’a özendim. Ben Polat Alemdar olacağım’ dedi.

KIRIKKALE Gazi Endüstri Meslek Lisesi Elektrik ve Elektronik Bölümü öğrencisi Mustafa Bölükbaşı’nın eve gelmemesi üzerine, ailesi durumu emniyete bildirdi. Yapılan aramalar sonucu Bölükbaşı’nın cesedi, Osman Gazi Mahallesi’ndeki bir kör kuyuda ve üzerine 1 metre toprak dökülmüş halde bulundu.

Öldürülen Mustafa Bölükbaşı’nın dayısı Ahmet Balaz ve amcası Bilal Bölükbaşı, yeğenlerini 9 YTL alacağını istediği için, aynı sınıfta okuyan 16 yaşındaki U.K.’nin öldürdüğünü iddia ettiler. Yapılan araştırmada, öldürülen Mustafa Bölükbaşı ile aynı sınıfta okuyan arkadaşları U.K. ve O.T.’nin, Osman Gazi Mahallesi’nde görüldükleri belirtildi.

İddiaya göre, Mustafa Bölükbaşı kendisine 9 YTL borcu bulunan U.K.’den alacağını istedi. Borcunu ödemeyen U.K. ile Bölükbaşı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, yanındaki ekmek bıçağını çeken U.K., sınıf arkadaşını 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü. U.K. cesedi daha sonra olay yeri yakınındaki 8 metrelik kör kuyuya attı ve üzerine kuyu kenarında bulanan toprakları döktü.

Olayla ilgili olarak, Mustafa’nın arkadaşları 16 yaşındaki U.K ve O.T. gözaltına alındı..

Alacağını isteyen arkadaşını ekmek bıçağı ile öldürdüğünü itiraf eden U.K., Kırıkkale emniyetindeki ifadesinde, Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar’a özendiğini söyledi. U.K. ‘Ben Polat Alemdar olacağım. Bıçağı iki kere salladım, üçüncüde öldürdüm’ diye ifade verdi.

Acımasız karakter

TELEVİZYONDA reyting rekorları kıran ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı Polat Alemdar karakteri, acımasızlığıyla ünlü. Dizideki Polat Alemdar’ın gerçekte Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı’yı canlandırdığı iddia edilmiş, ama yapımcılar buna itiraz etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!