Arabayı eşinize sakın vermeyin

Güncelleme Tarihi:

Arabayı eşinize sakın vermeyin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2008 00:00

İbrahim Tatlıses, arabaya gizlice yerleştirilen bir telefonla dinleme yapıldığını anlattı.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses, programında arabaya gizlice yerleştirilen bir telefonla dinleme yapıldığını anlattı ve "Sakın arabanızı eşinize emanet etmeyin" dedi.
"İbo Show"da, trafikte hata yapanların tesbit edilerek ev adreslerine resim gönderildiği söyleyen Tatlıses, çapkınlık yapan erkekleri uyardı ve "Araba adresleriniz şirketinize, dükkanınıza gelsin" dedi. Tatlıses daha sonra, "Siz siz olun, eşinize arabanızı emanet de olsa, üç günlüğüne, bir saatliğine bile olsa vermeyin" diyerek bir süre önce yaşadığı olaya

Arabayı eşinize sakın vermeyin
anlattı: "Arabayı verdin, nereye gittiğini bilmiyorsun. Ama o gider bir elektronikçiye, arabanızın içine bir telefon yerleştirirse. Bir tane telefon var. Sen o telefon numarasını arıyorsun ama çaldığını karşı taraf duymuyor. Olduğu gibi o ortamda ne varsa dinleniyor ve kaydediliyor. Hoş bir şey mi bu? Bir yere gönderdim arabayı aradılar ve tavandaki iç lambanın oradan bir telefon çıktı. Şeytanca bir düşünce, hoş değil." Tatlıses’in açıklamalarını dinleyen Gülben Ergen, "Sen bir haltlar karıştırdın ki bu kadar durdun üstünde" diyerek Tatlıses'in çapkınlık yaptığını ima etti. Tatlıses ise olayın bir arkadaşının başına geldiğini söyledi.
İbrahim Tatlıses, şov programında ağırladığı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programındaki oyunuyla dikkat çeken Ersin Korkut'la "birdirbir" oyununu oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!