AÖF soruları ve cevapları e Kampüs üzerinden yayımlandı (E Kampüs girişi) AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF soruları ve cevapları e Kampüs üzerinden yayımlandı (E Kampüs girişi) AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2019 15:41

Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) güz dönemi ara sınav soruları ve cevap anahtarı e Kampüs sayfası üzerinden erişime açıldı. Açıköğretimliler, üniversiteli kimliğiyle e Kampüs girişi yapıp soru ve cevap anahtarını görüntüleyebilecek. AÖF soru- cevap duyurusu ardından sonuç araştırmaları hız kazandı. Peki, AÖ sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden AÖF soruları ve cevap anahtarının yayımlandığını duyurdu. Açıköğretimliler"Güz Dönemi Ara Sınav sorularınız eKampüs'te!" başlığıyla bilgilendirildi. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? 

AÖF E KAMPÜS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYIN

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF güz dönemi ara sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin henüz net bir açıklama olmadı ancak geçtiğimiz yıllar baz alındığında sonuçların aralık ayının son haftası içerisinde duyurulması bekleniyor. AÖF güz dönemi sonu sınavlarının 18-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.

AÖF E KAMPÜS GİRİŞİ

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi, hizmete sunduğu "Anadolum eKampüs" uygulamasıyla öğrencilerine öğrenim kolaylığı sağlıyor. AÜ Açıköğretim Sistemi, derslerin ünitelerine ait yazılı, görsel, işitsel ve görsel-işitsel tüm ders materyallerini, Anadolum eKampüs uygulaması aracılığıyla öğrencilerinin kullanımına sunuyor. Çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs Sisteminden erişebilirsiniz. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!