AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu yanıt arıyor!

Güncelleme Tarihi:

AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu yanıt arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 18:45

AÖF güz dönemi final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Bahar dönemi başlamadan önce sınav sonuçlarını görüp bir sonraki dönemin ilk sınavına hazırlanacak olan öğrenciler Anadolu Üniversitesi'nden yapılacak olan açıklamayı bekliyorlar. Peki, AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Anadolu ve Atatürk Üniversitesi AÖF sınav sonuçları için değerlendirmelerini sürdürüyor. Birer hafta arayla sınavlarını gerçekleştiren iki üniversite, sınav sonuçları açıklamalarını, sınav uygulama yönetmeliğinde yer alan programa göre gerçekleştirecek. Peki, AÖF final sonuçları ne zaman yayınlanacak? İşte, üniversitelerin işleyen süreçlerine göre merak edilen bazı detaylar

AÖF, sınav sonuçları ile bölümlerde eğitim gören öğrenciler ilgi alanında yer almaya devam ediyor. Bahar dönemi başlamadan önce sınav sonuçlarını görüp bir sonraki dönemin ilk sınavına hazırlanacak olan öğrenciler sorgulamalarını gerçekleştiriyor. 

Atatürk ve Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi final oturumlarının tamamlanması ardından hazırlık süreci yerini sonuç araştırmalarına bıraktı. Her iki üniversitenin de soruları ve cevap anahtarı kısa sürede online sistem üzerinden yayımlandı. Tahmini netlerini hesaplayan öğrenciler, sık sık ‘AÖF final sonuçları açıklandı mı?’ sorularına yanıt bulma ümidiyle ‘öğrenci otomasyon’ sistemlerini kontrol ediyor. Peki son durum ne, sonuçlara ilişkin yeni bir açıklama geldi mi?

Güz ve bahar dönemi tarihlerini 2017- 2018 iş takvimiyle günler öncesinden duyuran Atatürk ve Anadolu Üniversitesi AÖF sonuçlarına ilişkin net bir tarih vermedi.

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Web sayfasında yer alan ‘en geç 15 gün’ ibaresi nedeniyle sınav sonuçlarının bu ay sonunda erişime açılması bekleniyor. Öğrenciler, AÖF sonuçlarını görüntülemek için öğrenci otomasyonuna T.C. Kimlik Numarası ve öğrenci şifresi ile giriş yapacak ve bireysel notlarını görüntüleyebilecek.

Haberin Devamı

Diğer taraftan AÖF'te tezsiz yüksek lisans için de süreç başladı. İşte, sürece dair bazı bilgiler;

AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu yanıt arıyor

BAKMADAN GEÇME!