AÖF sınav sonuçları bu hafta açıklanacak mı? 18 19 Ocak AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları bu hafta açıklanacak mı 18 19 Ocak AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2020 23:27

18 19 Ocak tarihleri arasında yapılan AÖF final sınavının ardından öğrencilerin gözü AÖF sonuçlarına çevrildi. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyurunun ardından açıklanacak olan AÖF sonuçları sonrası öğrenciler numaraları ile AÖF sınav sorgulama ekranından notlarını görüntüleyebilecekler. Peki, AÖF sınav sonuçları bu hafta açıklanacak mı? 18 19 Ocak AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, detaylar...

Haberin Devamı

AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) öğrenim gören öğrencilerin araştırdığı konulardan olmaya devam ediyor. Sınav sonuçları için bekleyiş devam ederken Anadolu Üniversitesi'nden açıklama geldi. Sonuçların beklenen zamandan daha erken açıklanacağını vurgulayan üniversite adayların resmi hesapları takip etmesini tavsiye etti. Peki, AÖF final sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İşte, 2019 2020 AÖF sınav sonuçlarına yönelik detaylı bilgiler.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Hafta sonu gerçekleştirilen AÖF sınavı için Anadolu Üniversitesi'nden açıklama geldi. Anadolu Üniversitesi sınav sonuçlarının takın tarihte duyurulacağını vurguladı.

Sonuçların bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Konuya dair ayrıntılar belli oldukça haberimizde yer vereceğiz.

Haberin Devamı

MOBİL UYGULAMADA SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Uygulamanın sağ üst köşesindeki açılır menüden "Sınav Sonuçları" alanına tıklayarak sınav sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

YURTDIŞI PROGRAMLARDA SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 10 iş günü içinde http://aof.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları (öğrenci numaraları) ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir.

Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!