AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 12:47

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri 23 – 24 Ocak 2016 tarihlerinde güz dönemi final sınavları için ter döktüler. Sınavların ardından ise merak edilen tek soru sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı. Büyük bir merakla AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasını bekleyen öğrenciler gözünü Anadolu Üniversitesi’ne dikmiş durumda. Peki, AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF final sınavı değerlendirmesinde yapılan değişiklik ne? AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

23 – 24 Ocak tarihlerinde gerçekleşen AÖF güz dönemi final sınavı sonuçlarıyla alakalı Anadolu Üniversitesi’nden herhangi bir tarih verilmese de, diğer sınavların sonuçlarının açıklanma tarihlerine bakarak birkaç gün içerisinde AÖF final sınavı sonuçlarının açıklanacağını söyleyebiliriz.

AÖF FİNAL SINAVI DEĞERLENDİRMESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Anadolu Üniversitesi tarafından sınavla alakalı yapılan duyuruda sınav kağıtlarının değerlendirilmesinde doğru cevaplara puan verileceği ancak yanlış cevaplar için puan düşürülmeyeceği bilgisi verildi. Yani böylelikle AÖF sınavında yapılan yanlış cevaplar, doğru cevapları götürmeyecek. Bu da sınava giren öğrencilerin daha yüksek puan alma olasılığını arttıracak.

AÖF GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI

Haberin Devamı

23 – 24 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilen AÖF Güz Dönemi final sınavı soru ve cevapları öğrencilerin erişimine açıldı. Sınavlarda cevapladıkları soruları analiz etmek isteyen öğrenciler sınav soru ve cevaplarını inceleyerek alacakları ortalama puanı tahmin edebilirler.

AÖF güz dönemi final soru ve cevaplarına ulaşmak için öğrencilerin ‘https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx’ web sitesine giderek, e-posta adresiyle giriş yapması gerekmektedir.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF AKADEMİK SINAV TAKVİMİ AÇIKLANDI!

AÖF güz dönemi final sınavlarının ardından öğrencilerin merakla bekledikleri bir diğer sınav ise AÖF bahar dönemi final sınavı. Peki, AÖF bahar dönemi final sınavları ve diğer sınavların tarihleri neler?

AÖF 2016 sınav tarihleri şu şekilde;

AÖF Bahar Dönemi final sınavları: 16 - 17 Nisan 2016

AÖF Yaz Dönemi final sınavları: 4 - 5 Haziran 2016

AÖF Tek Ders Sınavı: 16 Temmuz 2016

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları açıklandığında öğrencilerin Anadolu Üniversitesi AÖF öğrenci sistemi üzerinden sınav sonuçlarını öğrenmeleri gerekmektedir. Bunun için de öğrenciler ‘https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx’ web sitesine gitmeli ve e-posta veya T.C. kimlik numaraları ile şifrelerini girerek sisteme giriş yapmalıdır. Sonrasında ise sınav sonuçlarını rahatlıkla öğrenebilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!