AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF çıkmış sorular listesi

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır AÖF çıkmış sorular listesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 16:10

Anadolu Üniversitesi (AÖF) bahar dönemi final sınavı için geri sayım başladı. 26- 27 Mayıs tarihleri arasında üç oturumlu olarak gerçekleşecek olan AÖF öncesinde en çok araştırılan konu ise çıkmış sorular ve sınav giriş belgesi. Peki okul, bina ve salon no gibi bilgilerin yer aldığı AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte sınav giriş belgesiyle ilgili merak edilenler ve AÖF çıkmış sorular listesi

Haberin Devamı

AÖF sınav giriş belgesi için sorgulamalar başladı. Sınava hangi okulda gireceklerini merak eden binlerce öğrenci, AÖF sınav giriş belgesi ile hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınavın hazırlıklarını tamamlayacak. Peki, AÖF sınav giriş yerleri nasıl çıktı alınır? İşte, yaklaşık 1 milyon vatandaşı yakından ilgilendiren konuyla ilgili detaylı bilgiler

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ 

Açıköğretim Fakültesi bünyesinde Türkiye'nin birçok merkezinde düzenlenen sınavların giriş belgesi öğrenci otomasyonu üzerinden yayımlandı. Sınav giriş belgesi, AÖF'ün resmi sayfasına bağlı olan 'öğrenci otomasyonu' sayfası üzerinden görüntüleniyor ve çıktısı bu sayfa üzerinden alınıyor.

SINAVDA BU ÜNİTELERDEN SORUMLU OLUNACAK

Gerçekleştirdiği sınavlarda her bölüm için ünite sorumluluklarını yayımlayan Anadolu Üniversitesi, güz dönemi sınavında öğrencilerin sorumlu olduğu ünite bilgilerini erişime açtı. Lisans, Ön Lisans, İktisat ve İşletme Fakültelerine ait olan sınav sorumluluk ünitelerine aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Haberin Devamı

Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Öğrenci Alımı Olmayan Önlisans ve Lisans Programları

İktisat Fakültesi Lisans Programları

İşletme Fakültesi Lisans Programları

SINAVA GİRİŞ İÇİN İKİ BELGE ÇOK ÖNEMLİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Yaklaşık 1 milyon öğrenciyi ilgilendiren ve hafta sonu boyunca sürecek olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavlarının giriş yerleri iki gün önce açıklandı. AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanmasının ardından öğrenciler, AÖF sınav giriş belgesi sorgulamaya başladı. Sınav giriş yerleri AÖF resmi sitesi üzerinden sorgulanabilirken sistem üzerinden sınav giriş belgelerini temin edebiliyor. Adayların sınava girebilmesi için ‘Fotoğraflı giriş belgesi’ ile ‘ Fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi’ yeterli oluyor. Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmıyor.

Haberin Devamı

AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİNİN YENİ UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından hayata geçirilen yeni uygulama ile öğrenciler aynı gün içerisinde iki ayrı sınava girmek için artık yolda çile çekmeyecek. Bahar Dönemi Ara Sınavlarında hayata geçirilen uygulama ile sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı sınava girecek öğrenciler ya aynı okulda ya da birbirine yakın okullarda sınava girecek.

ÜÇ DERS SINAVI 21 TEMMUZ’DA

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı öğrencilere bahar dönemi dönem sonu sınavlarından sonra tanınan üç ders sınavı da 21 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Bu sınav için de giriş belgeleri sınavdan bir hafta önce Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi sitesi üzerinden alınabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!