AÖF kayıt yenilemeleri nasıl yapılır? AÖF sınavları ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF kayıt yenilemeleri nasıl yapılır AÖF sınavları ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 11:54

AÖF kayıt yenilemeleri başladı. Öğrencilerin merakla beklediği kayıt yenilemeleri 12-23 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Haberin Devamı

AÖF kayıt yenilemeleri geçtiğimiz gün başladı. İşletme, iktisat ve açıköğretim fakültelerinde ki öğrenciler yeni dönem için kayıt yenileme işlemleri 23 Ekim Cuma gününe kadar yapabilecek. Peki öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini nasıl yapacak?

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Güz döneminde kaydını yenilemek isteyen öğrencilere ders kodu sırasında 30 krediyi geçmeyecek ders atamalarını Fakülte yapacaktır. Öğrenciler toplam 45 krediyi geçmeyecek biçimde üst yarıyıldan ders ekleyebilir veya Fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilirsiniz.

AÖF kayıt yenilemeleri nasıl yapılır AÖF sınavları ne zaman yapılacak

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNİZ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

AÖF HARÇ ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

Ödeme bilgileriniz ders ekle-sil ekranında veya bu işlem sonucu dökümünü aldığınız Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında olacaktır. Bu işlemi yapan öğrenciler 2015-2016 öğretim Yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ücretlerini12 Ekim-23 Ekim tarihleri arasında yapabilecekler. Ödeme işlemlerini öğrenci sayfasından kredi kartıyla, Vakıfbank şube ve ATM'lerinden kartlı ve kartsız, banka internet sitesinden veya 444 0 724 numaralı telefondan halledebilirler. Kayıt tarihlerinin son günü olan 23 Ekim 2015 Cuma günü saat 23.30'a kadar yapılabilir. Bu işlemler şubelerden ise mesai saat bitimine kadar yapılabilecek. Kayıt yenileme ücreti bazı bölümler dışında diğer bütün bölümler için 205 TL olacaktır.

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF Güz Dönemi sınavları 12-13 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Dönem sonu sınavının tarihi ise 23-24 Ocak 2016 tarihleri olarak belirlendi. Bahar Dönemi ara sınavları 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek. Dönem sonu sınavlarıysa 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde uygulanacaktır.

BAKMADAN GEÇME!