AÖF final sınavı giriş yerleri ne zaman açıklanacak? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Güncelleme Tarihi:

AÖF final sınavı giriş yerleri ne zaman açıklanacak AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 14:33

Açıköğretim Fakültesi güz dönem sonu sınavları yaklaşıyor. Peki AÖF final sınavları için "Sınav Giriş Belgesi" nasıl alınır? AÖF final sınavı giriş yerleri ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

23-24 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan final sınavlarına sayılı gün kaldı. Gün yaklaştıkça öğrencilerdeki heyecan ve stres de artıyor. AÖF güz dönem sonu sınavları yaklaşırken, öğrenciler sınav giriş yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. 

AÖF FİNAL SINAVI GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF final sınavlarının giriş yerleri sınavdan bir hafta önce açıklanacaktır.

AÖF final sınavı giriş yerleri ne zaman açıklanacak AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır


AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Sınav yeri öğrenme ve giriş belgelerinin alınması işlemleri "Öğrenci Giriş" sayfasından yapılmaktadır. Öğrenciler AÖF resmi sitesinden öğrenci girişi yaparak giriş belgelerine ulaşabilecekler.

Haberin Devamı

Sınav belgenizi almak için AÖF resmi sitesinden (https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx) öğrenci girişi yaparak üst menüdeki "Sınav İşlemleri" sekmesinden "Sınav Giriş Belgesi" bağlantısına tıklayınız. Böylelikle karşınıza çıkacak olan giriş belgesinin çıktısını alabilirsiniz.

AÖF DERS GEÇME KURALLARI DEĞİŞTİ

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ders geçme kurallarını değiştirdi. Artık öğrenciler, iki sınavın ortalamasından 35 veya üstünde bir puan alırsa o dersi geçmiş sayılacak. Ortalama vize sınavlarının %30'u, final sınavlarının ise %70'i alınarak hesaplanmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!