AÖF çıkmış sorular eKampüs üzerinden yayınlanıyor

Güncelleme Tarihi:

AÖF çıkmış sorular eKampüs üzerinden yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 17:22

AÖF çıkmış sorular, sınava katılım sağlayacak olan vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sınavlara katılım sağlayacak olan vatandaşlar, daha önce çıkmış olan sorular ile sınava yönelik son çalışmaları gerçekleştirecek. İşte, öğrencilerin bölümlerine uygun konuları değerlendireceği AÖF çıkmış sorular ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

AÖF çıkmış sorular aracılığıyla öğrencilerin araştırması devam ediyor. Türkiye genelinde birçok kişinin katılım sağlayacağı sınavların öncesinde AÖF çıkmış sorular ve cevapları son hazırlık mahiyeti taşıyacak. Peki, AÖF çıkmış sorular nereden görüntülenebilecek? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR

AÖF çıkmış sorular listesi, Anadolu Üniversitesi'nin yayımlamış olduğu Ekampüs sayfası üzerinden öğrenci numarası ve şifresi ile kolayca görüntülenebilecek.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde yapılan sınavların soru ve cevapları ANADOLUM eKampüs Sisteminde yayınlanmaktadır. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak, çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

Haberin Devamı

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer taraftan adaylar, sınava katılım sağlamadan önce sınavda sorulacak üniteler hakkında da aşağıdaki linklerden bilgi alabilecek.

2017-2018 öğretim yılı güz dönemi sınav sorumluluk ünitelerine ulaşmak için aşağıda yer alan linklere tıklayınız.

Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Öğrenci Alımı Olmayan Önlisans ve Lisans Programları

İktisat Fakültesi Lisans Programları

İşletme Fakültesi Lisans Programları

 

BAKMADAN GEÇME!