AÖF üç ders sınavı ne zaman? AÖF sınav yerleri açıklandı mı?

Güncelleme Tarihi:

AÖF üç ders sınavı ne zaman AÖF sınav yerleri açıklandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2019 11:16

Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleşen AÖF 3 ders sınavı için, sınav merkezi tercihleri 1-2 Temmuz tarihleri arasında alındı. Üç ders hazırlıklarını sürdüren açıköğretimliler, bir yandan da sınav giriş belgesini bir yandan da AÖF 3 ders sınav tarihini araştırmaya başladı. Üç ders sınavı için sınav giriş belgeleri üniversitenin internet adresi üzerinden alınacak. Peki, AÖF üç ders sınavı ne zaman? AÖF sınav yerleri açıklandı mı?

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi AÖF’e kayıtlı olan öğrencilerin 3 ders sınavı bekleyişi devam ediyor. En fazla üç dersten başarısız olan öğrencilerin gireceği AÖF 3 ders sınavının tarihleri geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Takvime göre, üç ders sınavı temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek. İşte, AÖF 3 desr sınavına dair bilgiler.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından yayınlanan 2018- 2019 akademik takvimine göre 2019 AÖF 3 ders sınavı 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00'da yapılacak.

SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Üç ders sınavı için sınav giriş belgeleri 22 Temmuz 2019 tarihinden itibaren http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından ve AÖF bürolarından verilecektir.

AÖF ÜÇ DERS SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Haberin Devamı

Not Durum Belgesinde; Genel Not Ortalaması 2,00 veya 2,00’nin üzerinde olan öğrencilerin, en fazla üç dersten FF harf notunun olması,
Not Durum Belgesinde; Genel Not Ortalaması 2,00’nin altında olan öğrencilerin, FF harf notu aldığı derslerin ve/veya uyarı aldığı dönemden itibaren koşullu geçer (CD, DC ve DD) harf notu aldığı derslerinin toplam sayısının en fazla üç olması,

FF harf notu alınmış derslere, sınavın yapılacağı öğretim yılında kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!