Antrikot şıklığı

Güncelleme Tarihi:

Antrikot şıklığı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2010 17:32

ABD’nin Los Angeles kentinde önceki gece düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri Töreni’ne 8 dalda ödül kazanan Lady Gaga damgasını vurdu. Çılgın şarkıcı ödüllerini alırken gözyaşlarına engel olamadı.

Haberin Devamı

ÖDÜL GECESİNE SEKSİ KIYAFETLER DAMGASINI VURDU

İŞTE DÜNYANIN KONUŞTUĞU ET ELBİSE / WEB TV

ÜNLÜ YILDIZLAR ÖDÜLLERİNİ BÖYLE ALDILAR

 

MTV Video Müzik Ödülleri Töreni, geçtiğimiz pazar gecesi Los Angeles’daki Nokia Theatre’da düzenlendi.

Lady Gaga, “Bad Romance” şarkısına çektiği videoyla tam yedi ödül birden kazandı. Yılın Videosu, En İyi Pop Videosu, En İyi Kadın Şarkıcı Videosu, En İyi Dans Videosu, En İyi Koreografi Videosu, En İyi Yönetilen Video ve En İyi Düzenleme ödüllerini alan Lady Gaga ayrıca Beyonce ile düet yaptığı hapishane temalı “Telephone” şarkısına çektiği video ile de En İyi İşbirliği ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Ödüllerini alırken gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenen çılgın şarkıcı, “Bu gece o kadar gergindim ki hayranlarımı düş kırıklığına uğratacağım” dedi.

/images/100/0x0/55eafa11f018fbb8f8a2eec9
Genç popçu Justin Bieber, “Baby” adlı eseriyle En İyi Yeni Sanatçı ödülünü kazandı.

Jared Leto’nun rock grubu 30 Seconds to Mars ise “Kings and Queens” adlı eseriyle en iyi rock videosu ödülünün sahibi oldu. Muse, The Black Key, Jay-Z, Alicia Keys, Florence the Machine de teknik kategorilerde ödüllere layık görüldü.

Lady Gaga, Amerika’nyn Los Angeles kentinde düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri Töreni’ne hem etten hazırlanmış ürkütücü kostümü hem de kazandığı sekiz ödülle damgasını vurdu.

MTV Video Müzik Ödülleri Töreni, Nokia Theatre’da yapıldı. Lady Gaga, gecede tam sekiz ödül kazandı, ama ödülleri silip süpürmesinden çok ürkütücü kıyafetiyle dikkat çekti!

Mekana görkemli bir tuvaletle gelen Gaga, tören öncesi kostümünü değiştirdi. Ve her zaman sıra dışı giyinmesine alışkın olan hayranları bile onu sahnede çi? etten hazırlanmış kostümle görünce neye uğradığını şaşırdı.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!