Antep'te çarıkçı, Urfa'da damacı

Güncelleme Tarihi:

Antepte çarıkçı, Urfada damacı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 21:44

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekerek “7 Haziran’dan sonra azdırılan terör, kumpaslar, plan ve projeler var. Hain kumpaslara karşı verilecek en iyi cevap sandıktan çıkacak sonuç olacak” dedi.

Haberin Devamı

 Seçim çalışmalarına dün Gaziantep ile Şanlıurfa’da devam eden Davutoğlu, ilk olarak Yüksekova’da el bombasının patlaması sonucu şehit olan Astsubay Ömer Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep, Hoşgör Mahallesi’ndeki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra tarihi Almacı Çarşısı ve Bakırcılar Çarşısı’nı ziyaret eden Davutoğlu, burada bakır işleyip, hediyelik eşya satın aldı.

Antepte çarıkçı, Urfada damacı

Baklava ve çarıkçı tezgâhının arkasına da geçen Davutoğlu esnaf gezisinin ardından sivil toplum kuruluşları ve işçilerle birlikte Ortadoğu Fuar Merkezi’ndeki öğle yemeğine katıldı. Şanlıurfa’da ise belediye ziyaretinin ardından, dama oynayan vatandaşların oyununa eşlik eden Davutoğlu, özetle şunları söyledi: “13 yılda kumpas, tuzak, oyunlarla bizi yoldan çevirmeye çalıştılar.

Haberin Devamı

Tatlı kazanç günlerine dönemeyince kumpas kurdular, bu bazen terör bazen Paralel yapılanma oluyor bazen medyatik linç girişimleri oluyor. Ama onlar bildiğini yapsın biz de bildiğimiz yoldan hakkın ve halkın yolundan yürümeye devam edecek ve asla bu yoldan geri dönmeyeceğiz. 13 yılda Türkiye istikrarın nasıl bir nimet olduğunu gördü, yaşadı. Sandıkta adil hakem olan millet gerekli notu verecek.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!