Antalya'da vahşet

Güncelleme Tarihi:

Antalyada vahşet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Öğle saatlerinde Remziye Aydın'ın evine giren hırsızlar, kolundaki bilezikleri alabilmek için önce kablo ile boğdular sonra da dokuz yerinden bıçakladılar

Antalya'nın Düdenbaşı Mahallesi'nde bugün tam bir vahşet yaşandı. Sinem Sitesi'nin 5'inci katında oturan 43 yaşındaki 2 çocuk annesi Remziye Aydın, öğle saatlerinde evine giren hırsızlar tarafından katledildi. Kolundaki 16 bileziği alabilmek için Aydın'ı önce televizyon kablosuyla boğan hırsızlar, daha sonra da 9 yerinden bıçaklayarak öldürdüler. Talihsiz kadının bileziklerini alan hırsızlar, evdeki diğer eşyalara dokunmadan olay yerinden kaçtılar.

EŞİ ŞOK GEÇİRDİ

Remziye Aydın'ın cesedi işten dönen eşi Aziz Aydın tarafından bulundu. Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü'nde çalışan Aydın, evine geldiğinde önce zilini çaldı. Kapının açılmaması üzerine, hasta olan eşinin bayılmış olabileceğini düşünen Aydın, yanında anahtar olmadığı için çilingir çağırıp kapıyı açtırdı. İçeriye girdiğinde eşinin kanlar içindeki cesediyle karşılaşan Aziz Aydın, büyük bir şok geçirdi.

AMELİYAT GEÇİRDİ

Vahşet kurbanı Remziye Aydın'ın Kemer'e bağlı Tekirova Beldesi'ndeki 5 yıldızlı IFA Beach Otel'in çamaşırhanesinde çalıştığı, geçtiğimiz hafta SSK Antalya Bölge Hastanesi'nde rahim ameliyatı geçirdiği öğrenildi. Pazartesi günü hastaneden taburcu olan talihsiz kadının, 45 gün raporlu olduğu ve evinde dinlendiği bildirildi.

KAPI HİÇ ZORLANMAMIŞ

Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede, kapının hiç zorlanmamış olduğunu ve canilerin Remziye Aydın'ın tanıdığı kişilerin olabileceği ihtimalini güçlendirdiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!