Antalya'da Rus turist ortalığı birbirine kattı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2023 13:19

Antalya’nın Alanya ilçesinde sahte alkol ya da uyuşturucu madde kullandığı tahmin edilen Rus turist polislere zor anlar yaşattı. Hastanede sakinleştirilen Rus turist daha sonra ifadesi alınması için polis merkezine sevk edildi.

Haberin Devamı

Polis ekipleri “su su” diye bağıran turisti sakinleştirmek için önce 3 litre buz gibi su ikram etti, ardından ise zehirlenme ihtimaline karşı suyu üzerine döktü. Her şeye rağmen sakinleşmeyen turist araca binmemek için dakikalarca direndi, kendini yeren yere attı.

Olay, gece saat 00.30'da Güller Pınarı Mahallesi Kerim Kaptanlar Sokak üzerinde bulunan 4 yıldızlı bir otelin önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; otel önünde üzerini çıkartan turist bağırmaya ve kendini yere atmaya başlayınca olay yerine polis çağrıldı. Rus olduğu anlaşılan turisti sakinleştirmekte güçlü çeken polisler yardımcı ekip çağırdı.

Antalyada Rus turist ortalığı birbirine kattı

Haberin Devamı

Bölgeye 15'e yakın resmi polis ve bekçi sevk edildi. Yere yatırılıp elleri kelepçelenen Rus, polis aracının arkasına bindirilmek istendi ancak tüm uğraşlar çaba vermedi. Resmi polis aracının arkasına büyük ve küçük tuvaletini yapan Rus turist için daha büyük bagajı olan araç istendi.

 

RUSÇA VE İNGİLİZCE "SU, SU" DİYE BAĞIRDI

Rusça ve İngilizce "Su, su" diye bağıran turist bir türlü sakinleşmeyince polisler tarafından kendisine buz gibi soğuk su içirildi. 3 litrenin üstünde su için turist halen uyuşturucunun etkisi ile kendini yerden yere atarak su istemeye devam etti. Bunun üzerine su komasına girmesi endişesiyle polisler tarafından yerde yatan turistin üstüne soğuk su döküldü.

Çevrede bulunan yerli ve yabancı vatandaşlar olup biteni şaşırarak ve korku dolu gözlerle izlerken, olay yerine gelen narkotik büroya ait sivil araca bindirilen Rus turist hastaneye kaldırıldı.

Hastanede sakinleştirilen Rus turist karakola götürülerek uyuşturucu madde ya da sahte içkiyi nereden aldığına dair narkotik ekipleri tarafından sorgulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!