Antalya'da banka soygunu: 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada banka soygunu: 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2009 12:43

Antalya'da bir kişi, kuru sıkı tabancayla girdiği banka şubesinden 8 bin TL'yi alarak kaçtı.

Haberin Devamı

Çağlayan Mahallesi Barınaklar Bulvarı'ndaki bir banka şubesine giren ve kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi, güvenlik görevlisini darp ederek etkisiz hale getirdikten sonra, yaklaşık 8 bin lirayı alarak kaçtı.

Soygun sırasında kuru sıkı tabanca kullandığı belirtilen ve yaya olarak kaçan zanlının bulunması için arama çalışmalarına başlandı. Zanlının, yaraladığı bankanın güvenlik görevlisinin silahını alarak kaçtığı öğrenildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Müdürü Akif Ertuğ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çağlayan Mahallesi'nde bir bankanın Barınaklar Şubesine kredi talebinde bulunmak için gelen bir kişinin, yanında taşıdığı gaz tabancası ile vezneye yönelerek paraları istediğini söyledi.

Soyguncunun gişe görevlisinden aldığı yaklaşık 8 bin TL ile kaçmaya çalışırken, banka görevlisinin olaya müdahale ettiğini belirten Aktuğ, soyguncu ile banka güvenlik görevlisi arasında boğuşma yaşandığını ve zanlının üzerinde taşıdığı kuru sıkı tabanca ile güvenlik görevlisine ateş ederek yaraladığını kaydetti.

Haberin Devamı

Aktuğ, zanlının, güvenlik görevlisi E.Ö'nün tabancasını da alarak kaçtığını ve mahalle aralarında kaybolduğunu bildirdi. Aktuğ, güvenlik görevlisinin yaralarının ciddi olmadığını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!