Antalya’daydım örgüt yönetmedim

Güncelleme Tarihi:

Antalya’daydım örgüt yönetmedim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2013 01:47

Ferit Gedik’in Gülsuyu’nda ölümünün ardından gözaltına alınan ve çete lideri olduğu iddia edilen Mesut T., “Antalya’da yaşıyorum, örgüt yönetmiyorum” dedi.

Haberin Devamı

MALTEPE Gülsuyu’nda Hasan Ferit Gedik’in ölümü, Gökhan Aktaş, Abdullah Kıyık ve Yalçın İleri’nin yaralanması ile sonuçlanan olayları gerçekleştiren suç örgütünü kurup yönetmekle suçlanan Mesut T. (29) olaylar sırasında Antalya’daki evinde olduğunu iddia etti. Şoförlük yaparak geçimini sağladığını ve cep telefonu kullanmadığını, lazım olduğunda yanındakilerin telefonunu kullandığını belirten Mesut T.’ye 16 kişinin yaralanması ve Gedik’in öldürülmeyle ilgili sorular soruldu. “Kesinlikle örgüt yöneticisi değilim. Herkes ne yaptıysa kendisi yaptı” diyen Mesut T.’nin, sadece komşusu H.K.’yi dövdüğünü kabul etti. 3-4 ay önce Antalya’da yaşamaya başladığını belirten Turhan, “Daha önce adam yaralama suçundan cezaevinde yattım. Başka suç işlemedim” dedi. Gülsuyu’ndaki olaylarla ilgili 14 kişi tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

Dergi dağıtırken 6 kişi saldırdı

GÜLSUYU’nda İlyas Argun ve Ali Ekber Durgun dün saat 12.00’de Hasan Ferit Gedik’in öldürüldüğü yere yakın bir noktada Yürüyüş Dergisi dağıtıyordu. Bu sırada 6 kişilik bir grup Argun ve Durgun’a burada dergi dağıtamayacaklarını söyledi. İki arkadaş karşı çıkınca darp edildi. Hastaneye kaldırılan iki arkadaş, kendilerine saldıranların polis olduklarını iddia etti. Emniyet yetkilileri, saldırganların mahalle sakini oldukları yönünde bilgi alındığını söyledi. Çetin AYDIN/İSTANBUL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!