Antalya’da Konya lezzeti

Güncelleme Tarihi:

Antalya’da Konya lezzeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

ANTALYA'nın Dokuma Semti'ndeki Konyalılar Restaurant, ünlü Konya kebabını Antalyalılar'ın beğenisine sundu. Restoranın ünlü kebap ustası Hüseyin Öztürk, Konya kebabının sadece Konya Ovası'nda yetişen kuzu etinden yapılabildiğini söyledi.

Müşterilerinin yoğun istekleri üzerine ünlü Konya kebabını hazırlamaya başladıklarını belirten Öztürk, ‘‘24 saat müşterilerimize hizmet verebiliyoruz’’ dedi. Konya mutfağının en seçkin örneklerini bu restoranda bulmanın mümkün olduğunu söyleyen müştiriler ise, ‘‘Bu kebabın tadı Konya'dakinden farksız. Bu lezzeti tatmak için Konya'ya gitmeye gerek yok. Üstelik Konyalılar Restaurant hizmeti ayağınıza getiriyor’’ dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!