Antalya’da elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi

Güncelleme Tarihi:

Antalya’da elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 11:33

ANTALYA’da havanın soğumasıyla birlikte yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşı canından bezdirdi. Tunus Milli Takımı'nın futbolcusu Ali Zitouni’nin eşi Duygu Zitouni de isyan etti. Zitouni Lara’da oturduğunu ve kesintiden dolayı kızı Darin’in çok üşüdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Soğuk kış akşamlarındaki kesintiler tüm kentte yaşanırken, kesintilerin nedenini öğrenmek isteyenlerin aradığı 186 nolu telefonun sürekli meşgul olması dikkat çekti. Elektrik kesintilerine tepki, sosyal medyada üzerinden de geldi. Kullanıcılar bulundukları yerlerde yaşanan kesintileri takipçileriyle paylaştı.

MİLLİ FUTBOLCUNUN EŞİ DE İSYAN ETTİ

Paylaşımlara göre Teomanpaşa, Işıklar, Güzeloba, Uncalı, Lara, Gebizli, Kızıltoprak, Doğuyaka, Gülveren, Aşağı Karaman mahalleleri ve Şarampol’de kesintiler yaşandı. Lara’dan tepkisini dile getiren kişi, Türkiye kamuoyunun tanıdığı isimlerden birinin eşiydi. Tunus Milli Takımı’nın futbolcusu ve aynı zamanda Antalyaspor’un Süper Lig formasını giyen Ali Zitouni’nin eşi Duygu Zitouni, Lara’da oturduğunu ve kesintiden dolayı kızı Darin’in çok üşüdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Antalya’da elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi

YETKİLİ: ARTIK YAŞANMAYACAK

CLK Akdeniz Elektrik yetkilisi kesintileri doğrularken, yaşananları hava muhalefetine bağladı. Aşırı yüklenme ve fırtınadan dolayı tellerde kopmalar yaşandığını söyleyen yetkili, "Şiddetli rüzgar nedeniyle, binalardan düşen cisimler de hatlarımıza zarar veriyor. Şu an ekiplerimiz tüm bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki saatlerde kesintilerin önüne geçeceğiz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!