Annesinin cesedi başında 36 saat bekledi

Güncelleme Tarihi:

Annesinin cesedi başında 36 saat bekledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2008 11:06

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde, bilezikleri için öldürülen 37 yaşındaki Fatma Ş.'nin oğlu, 8 yaşındaki A. Ş., annesinin cesedi başında 36 saat bekledikten sonra olayı güvenlik güçlerine bildirdi.

Haberin Devamı

Erbaa İlçesi'ne bağlı Zoğallıçukur Köyü'ndeki olay 3 gün önce meydana geldi. Fatma Ş., akrabası olan 64 yaşındaki Z. E. ve 8 yaşındaki oğlu A. Ş. ile birlikte köy yakınlarındaki ‘Atalması Mevkii'ne mantar toplamaya gitti. İddiaya göre, Ziyaettin Erer, bileziklerini almak için Fatma Şahin'i başına odun ve taşla vurarak öldürdü. Kadının oğluna da odunla vuran Z. E., çocuğun da öldüğünü sanarak kadının kolundaki bilezikleri alıp uzaklaştı.

Fatma Ş. aldığı darbeyle olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu baygınlık geçirdi. A. Ş., bir süre sonra kendisine gelerek annesinin cesedi başında 36 saat bekledi. Daha sonra cesedin başından ayrılan A. Ş. yolda karşılaştığı kişilere durumu anlattı. Bunun üzerine olayı İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Jandarma ekipleri küçük çocuğun ifadesi üzerine gittikleri arazide Fatma Ş.'nin cesediyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Çocuğun ifadesi doğrultusunda Z. E.’yi gözaltına alan jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Sorgulanarak mahkemeye sevkedilen zanlı Z. E. tutuklandı. Başka kardeşi olmadığı belirtilen çocuk İstanbul'da çalıştığı belirlenen babasına teslim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!