Annesini vurdu evi ateşe verip kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Annesini vurdu evi ateşe verip kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2010 14:16

KASTAMONU’nun Taşköprü ilçesi’nde, ailesinin satın aldığı evin tapusunu kardeşinin üzerine yapmalarına öfkelenen Mutullah Türkoğlu, önce annesini av tüfeğiyle ayağından vurdu, ardan da yaralı haldeki annesinin içinde bulunduğu evi ateşe verdi.

İlçeye bağlı Garipşah Köyü’nde kayınpederinin evinde oturan ve işsiz olan Mutullah Türkoğlu, eşini de dövünce kayınpederi tarafından evden kovuldu. Bunun üzerine Türkoğlu, eşini bırakarak ailesinin yaşadığı Güneykalınkise Köyü’ne döndü. İddiaya göre Türkoğlu, burada ailesinin İstanbul‘da satın aldığı evin tapusunu kardeşinin üzerine yaptığını öğrenince çılgına döndü. Annesi 65 yaşındaki Leman Türkoğlu ile tartışan Mutullah Türkoğlu, tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan av tüfeğini alarak annesini ayaklarından vurdu. Öfkeli evlat bununla da yetinmeyerek, kanlar içinde yardım isteyen annesinin içinde bulunduğu evi ateşe verip kaçtı.

Silah sesinin duyan ve yangını gören çevredeki vatandaşlar yaralı kadını dumanların arasında çıkarttı. Gelen ambulansla önce Taşköprü Devlet Hastanesi’ne, ardından da Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen anne Türkoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Bu arada kısa sürede büyüyerek bitişikteki evlere ve ormanlık alana sıçrayan yangın, Belediye itfaile ekiplerinin uzun uğraşları sonrası tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 2 ev kullanmaz hale geldi. Kaçan Mutullah Türkoğlu’nun yakalanması için jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!