Annesini defnetti yankesiciliğe çıktı

Güncelleme Tarihi:

Annesini defnetti yankesiciliğe çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2011 14:03

Gaziantep'te, minibüste çaldığı cep telefonunu kapatmayı unutunca yakalanan ve götürüldüğü nezarethanede annesinin ölüm haberini alarak yıkılan yankesicilik zanlısı uslanmadı. Annesini toprağa verdikten hemen sonra bindiği minibüste yankesicilik yaparken yakalanan zanlı tutuklandı.

Haberin Devamı

Değirmiçem Mahallesi'nde dün bindiği minibüste Genco Bayar'ın cep telefonunu ve 80 lira parasını çaldıktan sonra telefonu kapatmayı unutunca araçta bulunan polis tarafından yakalanan Mustafa O, konulduğu nezarethanede annesinin ölüm haberini aldı.

Sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zanlı, kanserden kaybettiği annesinin cenaze törenine katıldı. Yeşilkent Mezarlığı'nda annesini toprağa veren Mustafa O, aynı saatlerde, kendisini takip eden güven timlerinden habersiz bindiği minibüste yeniden yankesicilik girişiminde bulununca yakayı ele verdi.

Hürriyet Caddesi'nde, minibüste ayakta yolculuk yapan Hüseyin Tapan'ın 100 lirasını tırnakçılık yöntemiyle çalan Mustafa O, kendisini takip eden güvenlik timlerince yakalanarak Düztepe Polis Karakoluna götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa O, gazetecilerin “Dün de aynı suçtan adliyeye çıkarılmıştınız, bugün de serbest bırakılınca aynı şeyi yapmaya devam edecek misiniz?” sorusunu gülümseyerek karşıladı.

Mustafa O. hakkında, hırsızlık, yankesicilik, ruhsatsız tabanca bulundurmak, uyuşturucu gibi suçlardan daha önce de 25 kez yasal işlem yapıldığı kaydedildi.
Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!