Annesine öldüğünü söyleyemediler

Güncelleme Tarihi:

Annesine öldüğünü söyleyemediler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2010 00:00

MACARİSTAN’da beyin kanaması geçirerek yaşamını yitiren yönetmen Kenan Erbaş, Bursa’nın İnegöl İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. 34 yaşındaki Erbaş'ın babası Selim Erbaş'ın da 1980 yılında aynı yaşta beyin anevrizmasından öldüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

KENAN ERBAŞ'A SON VEDA

Macaristan’da bulunduğu sırada beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı Budapeşte Szent İmre Korhaz Hastanesi’nde yaşam savaşını kaybeden Kenan Erbaş, bugün Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Çimen Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Hastane Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kenan Erbaş’ın ölüm haberini bugün cenaze töreninden önce alan annesi 60 yaşındaki Neriman Erbaş, yakınları tarafından güçlükle teselli edildi.

‘Kurtlar Vadisi Irak’ sinema filminde yönetmen asistanı olarak görev alan Kenan Erbaş’ın ölümü sinema dünyasında da derin üzüntüye neden oldu. Pek çok dizi setinde ekipler, Erbaş için saygı duruşunda bulundu. ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Aşk ve Ceza’, ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Kapalıçarşı’ gibi dizilerin yeni bölüm jeneriklerinde ‘Kenan Erbaş’ın saygın anısına’ ibaresinin kullanılmasına karar verildiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!