Annesine bayram ziyaretine giderken kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Annesine bayram ziyaretine giderken kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2013 08:16

UŞAK’ın Eşme İlçesi’nde, yanına aldığı eşi ile annesine bayram ziyaretine giden Ramazan Yıldız, yönetimindeki sepetli motosikletin otomobille çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında, Armutlu yol kavşağında meydana geldi. Eşi Elif Yıldız’ı (50) da yanına alan Ramazan Yıldız (63), yönetimindeki sepetli motosiklet ile Armutlu Köyü’nde oturan annesi Ümmi Yıldız’ın yanına bayram ziyareti için yola çıktı. Yıldız’ın yönetimindeki motosiklet ile Hüseyin Özeren’in (53) kullandığı otomobil çarpıştı. Ramazan Yıldız kaza yerinde hayatını kaybetti, eşi Elif Yıldız ise yaralandı. Diğer araçta bulunan üç kişi kazayı yara almadan atlattı.

Elif Yıldız ambulansla götürüldüğü Uşak Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Elif Yıldız’ın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle Eşme-Kula yolu 1 buçuk saat trafiğe kapandı. Kaza yerine gelen inceleme sonrası Ramazan Yıldız’ın cesedi otopsi için Eşme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!