Annenin feryadı hayat kurtardı: ‘Hani bana bakacaktın’

Güncelleme Tarihi:

Annenin feryadı hayat kurtardı: ‘Hani bana bakacaktın’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 16:48

Antalya’da 4 bin TL borcu yüzünden bunalıma giren 30 yaşındaki K. B.’ın intihar girişimini, "Ben sensiz ne yaparım, hani bana bakacaktın" diyerek kollarını açan annesi engelledi.

Haberin Devamı

Olay, Muratpaşa İlçesi Yavuz Özkan Parkı’ndaki falezlerde meydana geldi. Borcu yüzünden bunalıma girdiğini söyleyen K. B., saat 11.30 sıralarında valizleriyle gelip falezlere çıktı. 30 yaşındaki K. B.’ı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, K. B.’ı ikna etmeye çalıştı. Tüm uğraşlara rağmen ikna olmayan K. B., annesinden helallik almak istediğini söyledi.

‘BENİ ÜZME, BANA KIYMA’

57 yaşındaki anne G. B. ile telefonla bağlantı kuran polis, ekip aracıyla anneyi olay yerine getirdi. Oğlunu falezlerde görünce gözyaşına boğulan anne, ellerini açarak, "Ben sensiz ne yaparım. Hani sen bana bakacaktın. Hadi gel bir tanecik oğlum. Kurban olayım, elini ayağını öpeyim oğlum yapma. Şeker hastasıyım. Beni üzme, bana kıyma, seni çok seviyorum" diye gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Yoldan geçen bir işadamı da devreye girdi ve K. B.’a yardım sözü verdi. İşadamı, “Anneni mahcup etme. Yoldan geçerken duydum geldim. Allah için yapma” dedi.

Yaklaşık 1.5 saat boyunca ikna edilmeye çalışılan K.B., annesinin feryatlarına dayanamayarak falezden indi ve bayıldı.

Polis ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan K. B.’ın tansiyonunun düştüğü belirlendi. K. B., ifadesi alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi’ne davet edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!