Anne yetiş ölüyorum

Güncelleme Tarihi:

Anne yetiş ölüyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2008 00:00

Evinde 3 aylık bebeğinin yanında 7 kez bıçaklanan ve öldü sanılarak bırakılan kadın sürünerek annesini arayıp, "Yetişin, ölüyorum" diyebildi ancak kurtarılamadı.

BURSA’nın Merkez Yıldırım İlçesi’ndeki 3 katlı apartmanın 2’nci katında yaşayan Esma Turgut (24), dün saat 10.00 sıralarında karnından, sırtından ve kasığından bıçaklandı. Henüz 3 aylık bebeğinin yanında bıçaklanan ve ’Öldü’ diye bırakılan genç kadının kolundaki 7 bilezik çalındı. Yaralı halde sürünerek telefona gidip, annesi Bahriye Çam’ı arayarak, "Anne yetişin, ölüyorum" diyebilen genç kadın, kısa sürede eve gelen annesi Bahriye ve kardeşi Murat Çam tarafından hastaneye kaldırıldı. 3’ü karnında, 3’ü sırtında, biri de kasığında olmak üzere 7 bıçak yarası bulunan Esma Turgut hemen ameliyata alındı. Kızını kanlar içinde bulup hastaneye getiren Bahriye Çam, "Esma, eşi Zafer Turgut ile 1.5 yıl önce evlendi. 3 ay önce bebekleri Yusuf dünyaya geldi. Damadım özel bir şirkette çalışıyor. Pazar günleri ise ek gelir için dolmuşta şoförlük yapıyor. Kızımın telefonu üzerine gittiğimizde kanlar içinde yatıyordu. Bebeği de yanında ağlıyordu" diyerek gözyaşı döktü.

Koca çalışıyordu

Eşinin bıçaklanma haberini cep telefonu ile öğrendikten sonra hastaneye gelen Zafer Turgut da, eşinin bilezikleri yüzünden öldürülmek istenmiş olabileceğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!