Anne ve 3 çocuğu ölümden döndü

Güncelleme Tarihi:

Anne ve 3 çocuğu ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2009 16:44

BURSA'da, odasında ışıklı çakmakla oynayan 8 yaşındaki Ahmet Can Erdoğan, evde yangın çıkmasına neden oldu. Ahmet Can'la birlikte annesi ve 2 kardeşinin de yaralandığı yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Merkez Nilüfer İlçesi Gümüştepe Mahallesi Burhaniye Sokak'ta oturan Arife Erdoğan, bu sabah eşi Ercan Erdoğan'ı işe uğurladıktan sonra ağlayan epilepsi hastası olan ve 2 kardeşiyle aynı odada yatan oğlu Ahmet Can Erdoğan'ı susturmak için eline ışıklı çakmak verdi. Ahmet Can Erdoğan, oynamaya başladığı çakmakla yatağının çarşafını tutuşturdu. Alevler önce kardeşlerinden 4 yaşındaki Arif'in, ardından da 2 yaşındaki Tunahan'ın yatağına sıçradı. Çocuklarının ağlama sesini duyunca içeri giren Arife Erdoğan, üç çocuğunu odadan çıkarttı.
Arife Erdoğan, eşini gönderdikten sonra olası hırsızlık olayına karşı dış kapıyı sıkı sıkı kilitlediğinden, çocuklarını birinci kattaki evinin penceresinden komşularının yardımıyla kurtardı.

Yaralanan Arife Erdoğan ve 3 çocuğu, ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri burada yapılan anne ve en küçük oğlu Tunahan, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, Ahmet Can Erdoğan Dörtçelik, Arif Erdoğan ise Çekirge Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!